Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προβληματίζει η προσφορά του Τ. Ταμιευτηρίου

Στη βελτίωση της προσφοράς του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - για το 17% της Αττικής - θα επικεντρωθούν οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς προβληματίζει το γεγονός ότι δεν προβλέπεται κανένα premium. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.

Προβληματίζει η προσφορά του Τ. Ταμιευτηρίου
Προβληματισμό προκαλεί η ”συμπαθητική” προσφορά που κατέθεσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Εμπορική για την εξαγορά του 17% των μετοχών της Αττικής , αφού στη διοίκηση της Εμπορικής ανέμεναν σαφώς καλύτερη πρόταση, καθώς, όπως επεσήμανε το Euro2day από την πρώτη στιγμή, δεν προβλέπεται κανένα premium.

”Δεν υπάρχει λόγος να προσφέρουμε καλύτερη πρόταση” τόνισε αρμόδια πηγή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. ”Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη δεχτούμε” απάντησε στέλεχος της πωλήτριας πλευράς ”εκτός κι αν βελτιωθεί” πρόσθεσε.

Πάνω σε αυτό το σημείο θα επικεντρωθούν οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς η σχετική δυνατότητα προβλέπεται από την επιστολή - πρόσκληση ενδιαφέροντος που είχε απευθύνει η Εμπορική. Τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν είναι αρκετά ελαστικά, καθώς αφορούν χρονικό ορίζοντα ενός τριμήνου. Το πιθανότερο όμως είναι, ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σε ό,τι αφορά στην επιστολή που έστειλε η Εμπορική στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, είναι εθιμοτυπική, με το εξής περιεχόμενο: ”Πήραμε την προσφορά σας. Ευχαριστούμε. Θα τη μελετήσουμε και θα σας απαντήσουμε”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v