Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Εξετάζουμε έκδοση ομολογιακού δανείου

Την πιθανότητα έκδοσης ομολογιακού δανείου, στο βαθμό που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες στις διεθνείς αγορές κεφαλαίου, επιβεβαιώνει ότι εξετάζει ο όμιλος Μυτιληναίου.

Μυτιληναίος: Εξετάζουμε έκδοση ομολογιακού δανείου

Την έκδοση ομολογιακού δανείου εξετάζει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο όμιλος Μυτιληναίου, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Ειδικότερα, ο όμιλος, σε απάντηση του από 26 Φεβρουαρίου 2014 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα της ιστοσελίδας euro2day.gr με τίτλο «Έρχεται μπαράζ ομολογιακών εκδόσεων» σημειώνει πως έχει από 15.11.2013 ενημερώσει ότι έχει αναθέσει σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα το ρόλο χρηματοοικονομικού συμβούλου για την πιθανή πραγματοποίηση συναλλαγής στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων και μεταξύ άλλων εξετάζεται και η πιθανότητα έκδοσης ομολογιακού δανείου στο βαθμό που οι συνθήκες της αγοράς ευνοήσουν την πραγματοποίηση μίας τέτοιας συναλλαγής.

Η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Σε απάντηση του από 26 Φεβρουαρίου 2014 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα της ιστοσελίδας "Euro2day" με τίτλο «Έρχεται μπαράζ ομολογιακών εκδόσεων» η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα εξής:

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, επιβεβαιώνει ότι, ως έχει ήδη σε προηγούμενη ανακοίνωσή της την 15.11.2013 ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, έχει αναθέσει σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα το ρόλο χρηματοοικονομικού συμβούλου για την πιθανή πραγματοποίηση συναλλαγής στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων. Στα πλαίσια αυτά εξετάζεται και η πιθανότητα έκδοσης ομολογιακού δανείου στο βαθμό που οι συνθήκες της αγοράς ευνοήσουν την πραγματοποίηση μίας τέτοιας συναλλαγής. και οι οποίες τελικά θα διαμορφώσουν τους όρους της.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρξει συγκεκριμένη εξέλιξη, η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό χωρίς καθυστέρηση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v