Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Νέες διευκρινίσεις για αγωγή

Την εκτίμησή της ότι η ομαδική αγωγή αναφορικά με ομοσπονδιακούς χρηματιστηριακούς τίτλους, η οποία κατατέθηκε εναντίον της δεν έχει αντικειμενική υπόσταση επισημαίνει με νέα ανακοίνωσή της η TOUSA, σημειώνοντας, ότι ο ενάγων και λοιπά μέλη της ομαδικής αγωγής επιζητούν το ποσό της αποζημίωσης για τη φερόμενη ως παράβαση να προσδιοριστεί μέσω της δίκης.

TOUSA: Νέες διευκρινίσεις για αγωγή
Την εκτίμησή της ότι η ομαδική αγωγή αναφορικά με ομοσπονδιακούς χρηματιστηριακούς τίτλους, η οποία κατατέθηκε εναντίον της και εναντίον συγκεκριμένων εκτελεστικών στελεχών της, δεν έχει αντικειμενική υπόσταση και πρόθεση της εταιρίας είναι να την αντικρούσει σθεναρά, επισημαίνει με νέα ανακοίνωσή της η TOUSA.

Στην αγωγή, η οποία κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ της Νότιας Περιφέρειας της Φλόριντα, για λογαριασμό αγοραστών κοινών μετόχων της Technical Olympic USA κατά την περίοδο μεταξύ 1 Αυγούστου 2005 και 6 Νοεμβρίου 2006, υποστηρίζεται ότι η εταιρία παραβίασε τις διατάξεις του Νόμου του Χρηματιστηρίου Αξιών του 1934.



Ο ενάγων και λοιπά μέλη της ομαδικής αγωγής επιζητούν το ποσό της αποζημίωσης για τη φερόμενη ως παράβαση να προσδιοριστεί μέσω της δίκης (εάν γίνει δίκη), καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v