Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο Goody's Burger House στο Χαλάνδρι

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη του νέου μοντέλου εστίασης Goody's Burger House, η Goody's άνοιξε πρόσφατα ένα ακόμη κατάστημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Χαλάνδρι.

Νέο Goodys Burger House στο Χαλάνδρι

Ένα ακόμη κατάστημα Goody's Burger House άνοιξε πρόσφατα η Goody's, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Αβάνας στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του νέου μοντέλου εστίασης που προωθεί.

Πρόκειται για έναν χώρο με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, καθώς στη γενικότερη αισθητική του κυριαρχούν επιρροές από διεθνείς τάσεις διακόσμησης και ενδιαφέροντες συνδυασμοί υλικών και σχεδιαστικών στοιχείων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η νεανική γωνιά τεχνολογίας που έχει στόχο να μετατρέψει την παραμονή στο κατάστημα σε εμπειρία ψυχαγωγίας.

Επιπλέον, το αναβαθμισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης είναι κάτι που ξεχωρίζει, με ειδικά εκπαιδευμένο άτομο να βρίσκεται στην υποδοχή του επισκέπτη, έτοιμο να του εξηγήσει αναλυτικά το νέο μενού καθώς και να του προτείνει ενδιαφέροντα πιάτα και συνδυασμούς.

Το κόνσεπτ Goody's Burger House αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο casual εστίασης, με επίκεντρο τον επισκέπτη. Σε επίπεδο καταλόγου, οι προτάσεις βασίζονται κατά κύριο λόγο στην ποικιλία των burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά, αλλά και σε signature πιάτα όπως τα New York Sandwiches, η Quesadilla και τα BBQ Chicken Wings.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τον Ιανουάριο του 2014, λειτουργούν τα Goody's Burger House σε Γλυφάδα, Νέα Κηφισιά, Κηφισιά, Παγκράτι, και Πασαλιμάνι, ενώ η εταιρία μελετά και προγραμματίζει την περαιτέρω ανάπτυξη του νέου μοντέλου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και τη σταδιακή μετατροπή κεντρικών καταστημάτων σε Goody's Burger House.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v