Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΠΣ Αρτας: Δεν υπάρχει πρόταση εξαγοράς

Ο Συνεταιρισμός θα παρουσιάσει λειτουργικό κέρδος (EBITDA), το οποίο θα υπερβεί το 1 εκατ. ευρώ.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
ΑΠΣ Αρτας: Δεν υπάρχει πρόταση εξαγοράς

Σε διάψευση της πληροφορίας που έδωσαν πηγές προσκείμενες στην Νιτσιάκος και η οποία θέλει την εταιρεία να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας προχώρησε η διοίκηση της τελευταίας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΠΣ Άρτας σημειώνει ότι «όχι μόνο πρόταση, αλλά ούτε καν οποιαδήποτε συζήτηση υπάρχει με την παραπάνω εταιρία ή με οποιαδήποτε άλλη, σχετικά με πιθανή εξαγορά».

Ο πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας κ. Λεωνίδας Τσιαντής αναφέρει επίσης ότι η εταιρία ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και συγκεκριμένα το τμήμα Ζωοτροφών της τελευταίας, είναι ένας καλός συνεργάτης και τίποτα περισσότερο, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ για πρώτη φορά στα τελευταία 15 χρόνια, ο Συνεταιρισμός θα παρουσιάσει λειτουργικό κέρδος (EBITDA), το οποίο θα υπερβεί το 1 εκ ευρώ, στον ισολογισμό της 31/12/2013, όπως αναφέρει ο κ. Τσιαντής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το γεγονός αυτό που είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας εξυγίανσης και αναδιοργάνωσης του Συνεταιρισμού, η οποία ξεκίνησε το 2012, εκτιμάται ότι θα επιτρέψει και την επιτυχή ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v