Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Πόρισμα - φωτιά για τις υπερτιμολογήσεις

Σε 7 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η ζημία που υπέστη η Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης από υπερτιμολογήσεις έργων και διπλοεγγραφές. Πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα ονόματα των ατόμων που αντικαθιστούν τους δύο πρόσφατα παραιτηθέντες στο Δ.Σ. της ΕΥΑΘ.

ΕΥΑΘ: Πόρισμα - φωτιά για τις υπερτιμολογήσεις
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Σε 7 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η ζημία που υπέστη η Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης από υπερτιμολογήσεις έργων και διπλοεγγραφές.

Τα στοιχεία αυτά εμπεριέχονται στο πόρισμα της διεύθυνσης δικτύου ύδρευσης της ΕΥΑΘ, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων που πραγματοποίησε αρμόδιος υπάλληλος της εταιρίας κατ’ εντολή της συγκεκριμένης διεύθυνσης.

Στο μεταξύ, πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα ονόματα των ατόμων που αντικαθιστούν τους δύο πρόσφατα παραιτηθέντες στο Δ.Σ. της ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, ο πολιτικός μηχανικός Δ. Γρίβας αναλαμβάνει αντιπρόεδρος στην ΕΥΑΘ στη θέση του παραιτηθέντος Λ. Βολιώτη και ο Αν. Σπηλιόπουλος (ξάδελφος του συνονόματου βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας) ως μέλος του Δ.Σ. στη θέση του Ν. Ελευθεριάδη.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του euro2day.gr, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γ. Καλατζής φέρεται δυσαρεστημένος με τις τελευταίες εξελίξεις στην εταιρία και αποφασισμένος να προχωρήσει στην αντικατάσταση του προέδρου Σ. Καραμανλή και του διευθύνοντος συμβούλου Γ. Σκόδρα.

Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι αλλαγές να γίνουν κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ που ορίστηκε στις 29 Δεκεμβρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του κ. Καραμανλή πιθανόν να αναλάβει ο κ. Γρίβας, ενώ αναζητείται ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v