Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Συνεργασία με τη Hewlett Packard

Τη σύναψη συνεργασίας στον τομέα της πλοήγησης με την εταιρία Hewlett Packard γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας MLS Πληροφορική, προσφέροντας ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν πλοήγησης, το MLS Destinator HP Travel Companion.

MLS: Συνεργασία με τη Hewlett Packard
Τη σύναψη συνεργασίας στον τομέα της πλοήγησης με την εταιρία Hewlett Packard γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας MLS Πληροφορική.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας η Hewlett Packard και η MLS προσφέρουν ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν πλοήγησης, το MLS Destinator HP Travel Companion.

Σημειώνεται, πως το σύστημα βασίζεται στην εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής συσκευή HP Ipaq rx5710 Travel Companion και στο κορυφαίο λογισμικό πλοήγησης MLS Destinator, ενώ περιλαμβάνει τους πλέον ακριβείς και ενημερωμένους χάρτες της καταξιωμένης στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρίας NGI.

Όπως επισημαίνεται, από τον συνδυασμό του MLS Destinator με το HP Travel Companion προκύπτει το μοναδικό σύστημα πλοήγησης που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα μιας συσκευής σχεδιασμένης αποκλειστικά για πλοήγηση (λειτουργικότητα, χρηστικότητα, εργονομία) με τις δυνατότητες ενός υπολογιστή χειρός PDA (χρήση εφαρμογών γραφείου, πολυμέσα, παιχνίδια κλπ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v