Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μινωικές: Ολοκληρώθηκε η πώληση του ”Αριάδνη”

H εταιρία Μινωικές Γραμμές γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης του πλοίου H/S/F Ariadne Palace στην Ιταλική εταιρία MOBY S.P.A. Υπενθυμίζεται ότι το συμφωνηθέν τίμημα της πώλησης ανέρχεται σε 90 εκ. ευρώ, ενώ το εκτιμώμενο λογιστικό κέρδος θα ανέλθει σε 11 εκ. ευρώ περίπου και θα περιληφθεί στα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2006.

Μινωικές: Ολοκληρώθηκε η πώληση του ”Αριάδνη”
H εταιρία Μινωικές Γραμμές γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης του πλοίου H/S/F Ariadne Palace στην Ιταλική εταιρία MOBY S.P.A.

Υπενθυμίζεται ότι το συμφωνηθέν τίμημα της πώλησης ανέρχεται σε 90 εκ. ευρώ, ενώ το εκτιμώμενο λογιστικό κέρδος θα ανέλθει σε 11 εκ. ευρώ περίπου και θα περιληφθεί στα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2006.

H κίνηση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρίας για την αύξηση της πληρότητας των πλοίων του στόλου και εξορθολογισμό των γραμμών της Βόρειας Αδριατικής και θα συμβάλει σημαντικά τόσο στην βελτίωση της ρευστότητας όσο και στη περαιτέρω μείωση του δανεισμού της εταιρίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v