Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote Ρουμανίας: Πάνω από 1 εκατ. πελάτες

Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο η πελατειακή βάση της Cosmote Ρουμανίας, μία μόλις εβδομάδα μετά τον εορτασμό του πρώτου χρόνου επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας της στη ρουμανική αγορά.

Cosmote Ρουμανίας: Πάνω από 1 εκατ. πελάτες
Μία μόλις εβδομάδα μετά τον εορτασμό του πρώτου χρόνου επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας της στη ρουμανική αγορά, η Cosmote Ρουμανίας γιορτάζει έναν ακόμη σημαντικό σταθμό στη διαρκώς ανοδική πορεία της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, επιδεικνύοντας ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, η θυγατρική της Cosmote ενίσχυσε δυναμικά την πελατειακή της βάση, η οποία πλέον ξεπερνά το ένα εκατομμύριο.

”Το γεγονός ότι η Cosmote Ρουμανίας κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πελάτες, έναν μόλις χρόνο μετά την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας της, καταδεικνύει σαφώς την αυξημένη αναγνωρισιμότητα της εταιρίας, αλλά και την ικανότητά της να κερδίζει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Σεβόμαστε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται την επικοινωνία τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προηγμένες, αξιόπιστες και προσιτές σε όλους υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας”, σχολίασε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote Ρουμανίας, κ. Νικόλαος Τσώλας.

Σε ειδική εκδήλωση, η εταιρία τίμησε τον εκατομμυριοστό συνδρομητή της, προσφέροντάς του 1.000.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας τον χρόνο, προς όλα τα δίκτυα, εφ’ όρου ζωής, καθώς επίσης και μία προηγμένη συσκευή.

Ο όμιλος Cosmote σήμερα έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια πελάτες στις πέντε χώρες της ΝΑ. Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται, αποτελώντας τον πάροχο με την ισχυρότερη παρουσία στην ευρύτερη περιοχή.

Στόχο της Cosmote αποτελεί η αύξηση της πελατειακής βάσης του ομίλου στα 15 εκατομμύρια το 2009, στον οποίο αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά η ανάπτυξη της θυγατρικής της στη Ρουμανία.

Στις 6 Δεκεμβρίου, η Cosmote Ρουμανίας γιόρτασε έναν χρόνο σημαντικών κατακτήσεων και επιτυχιών, που περιλαμβάνουν την επέκταση του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου, το οποίο σήμερα προσφέρει 95% πληθυσμιακή κάλυψη, την εδραίωση ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων λιανικής με σχεδόν 600 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα, την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των προσφερόμενων υπηρεσιών της με νέες ανταγωνιστικές προτάσεις.

Το 2007, η εταιρία θα συνεχίσει να επενδύει στην εδραίωση του ονόματός της, στη διάθεση καινοτόμων και ανταγωνιστικών υπηρεσιών και στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων καταναλωτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v