Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα Εμπορική Διεύθυνση στη LeasePlan Hellas

Καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή ανέλαβε ο κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο κ. Γιώργος Ξυνταράκης τοποθετήθηκε στη θέση του Business Unit Director SMΕ.

Νέα Εμπορική Διεύθυνση στη LeasePlan Hellas
Η LeasePlan Hellas ανακοίνωσε τη νέα διεύθυνση της εμπορικής της ομάδας. Ο κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή και ο κ. Γιώργος Ξυνταράκης τη θέση του Business Unit Director SMΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση o κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της LeasePlan το 2007, ανέλαβε τη θέση του Commercial Director της εταιρείας, προερχόμενος από τις θέσεις του New Business, Key Account & Strategic Accounts Manager. Επιπλέον, διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χώρο των Πωλήσεων, έχοντας ασκήσει τα καθήκοντα του Sales Manager για λογαριασμό ηγετικών εταιρειών της αγοράς.

Ο κ. Γιώργος Ξυνταράκης ανέλαβε τη θέση του Business Unit Director SME, έχοντας ήδη διατελέσει στέλεχος στις θέσεις του New Business Manager & Sales Manager στη LeasePlan Hellas από το 2007. Στο παρελθόν, έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Fleet Sales Supervisor της Toyota διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ο Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Managing Director της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Η εποχή απαιτεί από όλους μας δυναμισμό και διαρκή προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτήν την εξέλιξη, καθώς μέσα από την εταιρεία μας αναδεικνύονται τα στελέχη που θα την οδηγήσουν στο επόμενο βήμα. Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο κ. Παπαγιαννόπουλος όσο και ο κ. Ξυνταράκης με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας και στην εδραίωσή της στην ελληνική αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v