Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS Πληροφορική: Επέκταση συμφωνίας με Fujitsu

Στην επέκταση της συμφωνίας με την Fujitsu Siemens Computers για τη δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου προϊόντος πλοήγησης, του MLS Destinator - Fujitsu Siemens Pocket LOOX N100 προχώρησε η MLS Πληροφορική.

MLS Πληροφορική: Επέκταση συμφωνίας με Fujitsu
Στην επέκταση της συμφωνίας με την Fujitsu Siemens Computers για τη δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου προϊόντος πλοήγησης, του MLS Destinator - Fujitsu Siemens Pocket LOOX N100 προχώρησε η MLS Πληροφορική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η MLS παρουσιάζει το νέο προϊόν, για την ανάπτυξη του οποίου απαιτήθηκε σημαντικό χρονικό διάστημα, προκειμένου να ενσωματωθεί και να προσαρμοστεί το MLS Destinator στην συσκευή Fujitsu Siemens Pocket LOOX N100.

Το κοινό προϊόν αποτελείται από το Fujitsu Siemens Pocket LOOX N100, την πιο κομψή συσκευή πλοήγησης της αγοράς και το MLS Destinator, το κορυφαίο λογισμικό πλοήγησης.

Το MLS Destinator - Fujitsu Siemens Pocket LOOX N100 καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού, που θέλει πλοήγηση με ”στυλ”, καθώς συνδυάζει την υψηλή αισθητική στον σχεδιασμό με την κορυφαία ποιότητα και την τεχνολογική υπεροχή του καλύτερου συστήματος πλοήγησης.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η κεραία GPS SIRF ΙΙΙ είναι εσωτερική, ισχυρής λήψης και ακρίβειας, η πλοήγηση είναι έτοιμη να καθοδηγήσει τον χρήστη σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη ακρίβεια, ενώ το σύστημα διαθέτει MP3 player με 1GB SD κάρτα για την αποθήκευση τραγουδιών.

Παράλληλα, οι συμπληρωματικές εφαρμογές (αριθμομηχανή, παιχνίδια), η βάση αυτοκινήτου, ο φορτιστής αυτοκινήτου και ρεύματος, η σύνδεση με Η/Υ, το εύχρηστο εγχειρίδιο χρήσης βρίσκονται στη διάθεση του τελικού καταναλωτή.

Το σύστημα περιλαμβάνει τους πλέον ακριβείς και ενημερωμένους χάρτες της καταξιωμένης στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρίας NGI. Tο MLS Destinator στην παρούσα έκδοσή του περιέχει χάρτες οδών για 63 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, ενημερωμένα δεδομένα πλοήγησης για 172 δήμους και 51 νομούς και λεπτομερές εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Το σύστημα παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει απλά και γρήγορα τη διεύθυνση ή ένα από τα 40.000 προαποθηκευμένα σημεία ενδιαφέροντος που θέλει να πάει και το MLS Destinator τον καθοδηγεί με ακρίβεια, στροφή προς στροφή με φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά.

Σημειώνεται, πως το MLS Destinator είναι έτοιμo προς χρήση και ενεργοποιείται αυτόματα με την εισαγωγή της κάρτας, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση από τη μεριά του χρήστη ή εισαγωγή κωδικού. Η τεχνική υποστήριξη του MLS Destinator παρέχεται από την MLS.

Το σύστημα διατίθεται στην τιμή των 499 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) από όλες τις γνωστές αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καταστήματα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, hypermarkets κλπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v