Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Ολοκληρώθηκε το μεγάλο placement

Ολοκληρώθηκε το placement μετοχών της Λαϊκής και της Εγνατίας από τη Marfin. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Λονδίνο, το συνολικό ύψος του ανήλθε σε 510 εκατ. ευρώ. Πρόσθετη επένδυση 135 εκατ. ευρώ από το Dubai fund στον όμιλο. Ο αριθμός των μετοχών που δόθηκαν ανά τράπεζα και οι τιμές διάθεσης.

Marfin: Ολοκληρώθηκε το μεγάλο placement
Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από το Λονδίνο το private placement μετοχών της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου και της Εγνατίας Τράπεζας από τη Marfin, στη διάρκεια του οποίου εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από ξένους θεσμικούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, διατέθηκαν 54,7 εκατομμύρια μετοχές της Λαϊκής που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 15,3% της τράπεζας, στην τιμή των 7,10 ευρώ ανά μετοχή και 13,8 εκατομμύρια μετοχές της Εγνατίας που αντιστοιχούν περίπου στο 15% του μετοχικού κεφαλαίου της, στα 8,56 ευρώ ανά μετοχή.

Το συνολικό ύψος του private placement ανήλθε σε ποσό της τάξεως των 510 εκατ. ευρώ.

Όπως ανέφεραν στο euro2day.gr έγκυρες πηγές από το Λονδίνο, το Dubai fund απέκτησε επιπλέον 18,8 εκατ. μετοχές της Λαϊκής, πραγματοποιώντας μια πρόσθετη επένδυση ύψους περίπου 135 εκατ. ευρώ, μέσα στον σχηματιζόμενο νέο όμιλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v