Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Επένδυση μισού δισ. ευρώ από την Romtelecom

Με τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας, Καλίν Ποπέσκου Ταριτσεάνου, συναντήθηκαν στο Βουκουρέστι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ και πρόεδρος της εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας Romtelecom, Π. Βουρλούμης και ο γενικός διευθυντής της Romtelecom, Τζέιμς Χάμπλεϊ.

OTE: Επένδυση μισού δισ. ευρώ από την Romtelecom
Με τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας, Καλίν Ποπέσκου Ταριτσεάνου, συναντήθηκαν στο Βουκουρέστι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ και πρόεδρος της εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας Romtelecom, Π. Βουρλούμης και ο γενικός διευθυντής της Romtelecom, Τζέιμς Χάμπλεϊ, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Η ηγεσία της Romtelecom, σύμφωνα εξάλλου και με ανακοίνωση της ρουμανικής κυβέρνησης, παρουσίασε στον Ρουμάνο πρωθυπουργό τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της εταιρίας, βάσει του οποίου αναμένεται η επένδυση περίπου μισού δισ. ευρώ για την ανάπτυξη δικτύων ”επόμενης γενιάς”.

Ο κ. Βουρλούμης και ο κ. Χάμπλεϊ τόνισαν -μεταξύ άλλων - ότι η νέα επενδυτική κίνηση της εταιρίας στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην παροχή ανταγωνιστικών τιμών στους πελάτες της Romtelecom.

Από την πλευρά του, ο κ. Ταριτσεάνου επισήμανε -μεταξύ άλλων- ότι όλοι οι επενδυτές στη Ρουμανία αντιμετωπίζουν δίκαιη συμπεριφορά, χωρίς καμία διάκριση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v