Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μ. Σάλλας: Έως τη Δευτέρα τα νεότερα από Κύπρου

Την πεποίθησή του ότι έως τη Δευτέρα η Τράπεζα Πειραιώς θα γνωρίζει τις προθέσεις της Τράπεζας Κύπρου σχετικά με την επιστολή – πρόσκληση που της απηύθυνε την Παρασκευή για συνομιλίες εξέφρασε πριν από λίγο ο κ Μ. Σάλλας.

Μ. Σάλλας: Έως τη Δευτέρα τα νεότερα από Κύπρου
Την πεποίθησή του ότι έως τη Δευτέρα η Τράπεζα Πειραιώς θα γνωρίζει τις προθέσεις της Τράπεζας Κύπρου σχετικά με την επιστολή – πρόσκληση που της απηύθυνε την Παρασκευή για συνομιλίες εξέφρασε πριν από λίγο ο κ. Μ. Σάλλας.

”Ζητάμε να συναντηθούμε με τη διοίκηση της Κύπρου γιατί έχουμε αγοράσει ένα σημαντικό ποσοστό, έχουμε κατοχυρώσει υπεραξίες και θέλουμε να δούμε τι θα κάνουμε με αυτές” δήλωσε ο κ. Σάλλας, προσθέτοντας ότι οι προτάσεις της Πειραιώς θα είναι τέτοιες που θα εξυπηρετούν και τους δύο οργανισμούς αλλά και τους μετόχους τους.

”Προτείνουμε συνεργασία με πλήρη συναίνεση και όχι εξαγορά διότι δεν θέλουμε να επικαλύψουμε κανέναν”, κατέληξε.

Αναφορικά με το θέμα της εξαγοράς του 30% της Ευρωπαϊκής Πίστης διευκρίνισε ότι η Πειραιώς δεν θα επιδιώξει να πάρει το management της εταιρίας αλλά θα έχει συνεργασία στους ασφαλιστικούς κλάδους πλην της ασφάλειας ζωής όσον αφορά στην οποία θα συνεχιστεί η συνεργασία με την ING.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v