Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα ξενοδοχεία της Aldemar διασύνδεσε η Space

Τη διασύνδεση των ξενοδοχειακών μονάδων και των διοικητικών γραφείων της Aldemar διασύνδεσε, μέσω δικτύου WAN, η εταιρία Srace Hellas. Σημειώνεται ότι στη λύση που επιλέχθηκε ενσωματώνονται τεχνολογίες που αφορούν τόσο τη μετάδοση φωνής, όσο και δεδομένων.

Τα ξενοδοχεία της Aldemar διασύνδεσε η Space
Τη διασύνδεση των διοικητικών γραφείων και των πολυτελών ξενοδοχείων της Aldemar, μιας από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες της χώρας μας, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με η Space Hellas.

Η λύση που υλοποίησε η Space Hellas, αφορά στην τεχνολογικά προηγμένη διασύνδεση μέσω ενός δικτύου WAN, των κεντρικών γραφείων της Αldemar στην Αθήνα, με τα ξενοδοχεία Knossos Royal Village, Cretan Village και Royal Mare Village στην Κρήτη, καθώς και τα ξενοδοχεία Olympian Village στην Πελοπόννησο, Paradise Royal Mare και Paradise Royal Village στη Ρόδο, για τη μεταφορά δεδομένων και φωνής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συγκεκριμένη λύση ενσωματώθηκαν τεχνολογίες QoS, που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα της μεταφερόμενης πληροφορίας, είτε αυτή αφορά δεδομένα, είτε φωνή. Η υλοποίηση του έργου αυτού έγινε με εξοπλισμό της Cisco Systems.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Ρασούλης, Διευθυντής Μηχανογράφησης των Ξενοδοχείων Αldemar: ”H λύση ηλεκτρονικής διασύνδεσης που επιλέξαμε από τη Space Hellas, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας και συνεργασίας των κεντρικών γραφείων της Aldemar με τα ξενοδοχεία της αλυσίδας μας που είναι γεωγραφικά διεσπαρμένα στον ελλαδικό χώρο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v