Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Συμφωνία με Northrop Grumman

Η Intracom Defense Electronics υπέγραψε συμφωνία με την Northrop Grumman για την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων τα οποία προμηθεύεται η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Η συμφωνία είναι αρχικού ύψους 2 εκατ. δολαρίων με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας με την ανάθεση επιπρόσθετου έργου ύψους 8 εκατ. δολαρίων.

Intracom: Συμφωνία με Northrop Grumman
Η Intracom Defense Electronics υπέγραψε συμφωνία με την Northrop Grumman για την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων της πλέον σύγχρονης εκδόσεως V9 των Radar APG-68 των Αεροσκαφών F-16 Block 52+ τα οποία προμηθεύεται η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Η συμφωνία είναι αρχικού ύψους 2 εκατ. δολαρίων με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας με την ανάθεση επιπρόσθετου έργου ύψους 8 εκατ. δολαρίων.

Η υλοποίηση θα ολοκληρωθεί σε ένα έτος και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιριών στο χώρο της Άμυνας.

Η άριστη υποδομή, η μεγάλη εμπειρία και η προηγμένη τεχνογνωσία της Intracom Defense Electronics δίνουν την δυνατότητα για την κατασκευή των υψηλής τεχνολογίας συγκροτημάτων των Radar των Αεροσκαφών F-16 στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η απόκτηση επιπρόσθετης τεχνογνωσίας από την συμπαραγωγή των Radar θα δώσει στην Intracom Defense Electronics τη δυνατότητα τόσο για εξαγωγές όσο και συμμετοχής σε μελλοντική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό παλαιοτέρων εκδόσεων των Radar τόσο για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, όσο και για πελάτες του εξωτερικού.

Σημειώνεται ότι με αυτή τη συμφωνία διευρύνεται η σημαντική δραστηριότητα της Intracom Defense Electronics στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων αεροπορικών εφαρμογών και η συμμετοχή της σε προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής πυραυλικών συστημάτων (τηλεμετρικές διατάξεις, ηλεκτρονικά πλοήγησης, τροφοδοτικές διατάξεις, σταθμοί ελέγχου πεδίου) καθώς και σε συστήματα Αυτοπροστασίας Αεροσκαφών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v