Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστολή Μ. Σάλλα για συνάντηση με Κύπρου (upd)

Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου την ερχόμενη Τετάρτη, όσον αφορά τη συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στο μετοχικό της κεφάλαιο, μεταδίδει το stockwatch.

Επιστολή Μ. Σάλλα για συνάντηση με Κύπρου (upd)
Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου την ερχόμενη Τετάρτη, όσον αφορά τη συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στο μετοχικό της κεφάλαιο, μεταδίδει το Stockwatch.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γράφει το Stockwatch, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, απέστειλε πριν από τέσσερις μέρες επιστολή στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου με την οποία ζητά συνάντηση με την ηγεσία της τράπεζας σε μια προσπάθεια να διαμορφωθούν οι περαιτέρω εξελίξεις στη μεταξύ τους σχέση.

Την επιστολή Σάλλα προς τη διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου επιβεβαιώνουν και κύκλοι της Τράπεζας Πειραιώς σε σχετικό ερώτημα του euro2day.gr.



Η ηγεσία της Τράπεζας Κύπρου, προσθέτει το κυπριακό site, αποφεύγει στο παρόν στάδιο να αναφέρει εάν έλαβε επιστολή από την Πειραιώς και εάν το όλο θέμα θα απασχολήσει τη συνεδρίαση της Τετάρτης.

”Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει οτιδήποτε ανακοινώσιμο. Όταν υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί”, δήλωσε στη StockWatch, αξιωματούχος της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v