Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές οργανικής δομής στη Λαϊκή

Ενόψει της τριπλής συγχώνευσης με τη Marfin Financial Group και την Εγνατία Τράπεζα, ο όμιλος Λαϊκής θέτει σε εφαρμογή αλλαγές σε επίπεδο οργανικής δομής. Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ήδη νέα Εκτελεστική Επιτροπή Ομίλου απαρτιζόμενη από δύο επιμέρους Επιτροπές.

Αλλαγές οργανικής δομής στη Λαϊκή
Ενόψει της τριπλής συγχώνευσης με τη Marfin Financial Group και την Εγνατία Τράπεζα, ο όμιλος Λαϊκής θέτει σε εφαρμογή αλλαγές σε επίπεδο οργανικής δομής, μεταδίδει το site stockwatch.

Σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου έχει εκλεγεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος, στον οποίον αναφέρονται ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος για τις εργασίες στην Κύπρο Χρίστος Στυλιανίδης και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος για τις διεθνείς εργασίες Ελευθέριος Χιλιαδάκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ήδη νέα Εκτελεστική Επιτροπή Ομίλου απαρτιζόμενη από δύο επιμέρους Επιτροπές, αφενός για τις εργασίες στην Κύπρο και αφετέρου για τις διεθνείς εργασίες του Ομίλου.

Πρόεδρος και Συντονιστής της Εκτελεστικής Επιτροπής Ομίλου ορίσθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Η Εκτελεστική Επιτροπή Κύπρου αποτελείται από τους Χρίστο Στυλιανίδη (Συντονιστή), Παναγιώτη Κουννή, Πέτρο Πέτρου, Τάκη Φειδία και Ροδούλλα Χατζηκυριάκου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή Εξωτερικού αποτελείται από τους Ελευθέριο Χιλιαδάκη (Συντονιστή), Μιχάλη Λούη, Ευθύμιο Μπουλούτα και Sayanta Basu.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε, τέλος, οριζοντοποιημένο οργανόγραμμα για τις εργασίες στην Κύπρο, το οποίο προβλέπει 26 διευθυντές στις επιμέρους θεσμικές και επιχειρηματικές λειτουργίες του Ομίλου.

Όπως εκτιμά ο όμιλος, η νέα οριζόντια οργανική διάρθρωση προσδοκεί να δώσει την ευκαιρία και τα απαραίτητα εφόδια σε ικανά στελέχη για ταχύτερη και καλύτερη ανάπτυξη των εργασιών, επίσπευση των διαδικασιών λήψης απόφασης και συμμετοχή μεγαλύτερων ομάδων στην ευθύνη της πορείας του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v