Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρ. Αττικής: Πριν την πώληση η αύξηση κεφαλαίου;

Το δίλημμα σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στην περίπτωση της αποκρατικοποίησης της Τράπεζας Αττικής παραμένει. Όπως έγινε γνωστό στο euro2day.gr, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει πρώτα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μετά θα αναζητηθεί αγοραστής για την τράπεζα, ή αν οι σημερινοί μέτοχοι θα οδηγηθούν απευθείας στη δεύτερη λύση, δηλαδή αυτή του νέου αγοραστή.

Τρ. Αττικής: Πριν την πώληση η αύξηση κεφαλαίου;
του Γιώργου Μαντέλα

Το δίλημμα σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στην περίπτωση της αποκρατικοποίησης της Τράπεζας Αττικής παραμένει.

Όπως έγινε γνωστό στο euro2day.gr από έγκυρες πηγές, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει πρώτα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μετά θα αναζητηθεί αγοραστής για την τράπεζα, ή αν οι σημερινοί μέτοχοι θα οδηγηθούν απευθείας στη δεύτερη λύση, δηλαδή αυτή του νέου αγοραστή.

”Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε δεν έχει υπάρξει καμιά συνεννόηση ακόμα μεταξύ μας”, δήλωσε πριν από λίγο ένας από τους βασικούς μετόχους της Αττικής στο euro2day.gr, ο οποίος παράλληλα διέψευσε τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αναζήτηση συμβούλου για το project.

”Αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα η διαδικασία δεν υπάρχει λόγος να βρούμε σύμβουλο από τώρα”, δήλωσε η ίδια πηγή.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι θολή παραμένει ακόμα η εικόνα σε ό,τι αφορά τη στάση που θα κρατήσει το ΤΣΜΕΔΕ, αφού προσφάτως έγιναν εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο και η νέα ηγεσία του θα πρέπει πρώτα να ενημερωθεί για τα δεδομένα της Τράπεζας Αττικής και μετά να πάρει τις αποφάσεις της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v