Σήμερα η συνάντηση ΟΛΠ-συνδικαλιστών για ΣΕΜΠΟ

Με βελτιωμένη πρόταση ως προς τον χρόνο διάρκειας του moratorium για την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου και έχοντας πλήρη κυβερνητική κάλυψη, η διοίκηση του ΟΛΠ συγκαλεί στις 14:00 συνάντηση με τους συνδυκαλιστές του λιμένος.

Σήμερα η συνάντηση ΟΛΠ-συνδικαλιστών για ΣΕΜΠΟ
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Με βελτιωμένη πρόταση ως προς τον χρόνο διάρκειας του moratorium για την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου και έχοντας πλήρη κυβερνητική κάλυψη, η διοίκηση του ΟΛΠ συγκαλεί στις 14:00 συνάντηση με τους συνδικαλιστές του λιμένος.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΟΛΠ έχει προσκληθεί και ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μ. Κεφαλογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day, η διοίκηση του ΟΛΠ προτίθεται να αυξήσει τον χρόνο ”παγώματος” της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του ΣΕΜΠΟ προκειμένου στο διάστημα αυτό να γίνει νηφάλιος διάλογος με τους εργαζομένους.

Στόχος της διοίκησης του ΟΛΠ είναι να συζητηθούν εντός του Οργανισμού οι όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις υπάρχουν για τη συγκεκριμένη κυβερνητική απόφαση και υπό αυτήν την έννοια αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της σημερινής συνάντησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v