Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Endeavor με DDB Athens και Tribal Worldwide

H DDB, ηγέτιδα στην αγορά διαφήμισης, υπηρεσιών marketing και εξειδικευμένης επικοινωνίας και Tribal Worldwide, ηγέτιδα σε υπηρεσίες digital marketing, υιοθετούν και στηρίζουν έμπρακτα την αποστολή της Endeavor για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Συνεργασία Endeavor με DDB Athens και Tribal Worldwide

H Endeavor Greece ενισχύει το δίκτυο συνεργασιών της με στόχο την ολοκληρωμένη στήριξη επιχειρηματιών και αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών τους, με την προσθήκη των εταιρειών DDB Athens και Tribal Worldwide Athens.

H DDB, ηγέτιδα στην αγορά διαφήμισης, υπηρεσιών marketing και εξειδικευμένης επικοινωνίας και Tribal Worldwide, ηγέτιδα σε υπηρεσίες digital marketing, υιοθετούν και στηρίζουν έμπρακτα την αποστολή της Endeavor για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ως μοχλό δημιουργίας θέσεων εργασίας και οικονομικής ανάπτυξης.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν στους επιχειρηματίες καθοδήγηση σε θέματα στρατηγικής και positioning, branding και ολοκληρωμένης επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, στελέχη των δύο εταιρειών θα πραγματοποιούν συναντήσεις και workshops με στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών για σύγχρονες τάσεις και πρακτικές marketing, επικοινωνίας και διαχείρισης εικόνας. Επιπλέον, θα παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές βάσει των αναγκών του κάθε επιχειρηματία. Τέλος, στελέχη των δύο εταιρειών εντάσσονται στο δίκτυο mentors της Endeavor για να συμβάλουν με την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους στη διαδικασία επιλογής και ανάπτυξης των επιχειρηματιών.

Η Μάρθα Παπαπολύζου, CEO DDB Athens σχολίασε: "Στην DDB, από την ίδρυσή της το 1958, πιστεύουμε ότι η πρόοδός μας είναι συνυφασμένη με την ανάπτυξη και πρόοδο της επιχειρηματικότητας με αφετηρία την Ελλάδα. Συμπορευόμαστε με το όραμα της Endeavor για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες των νέων επιχειρήσεων και θεωρούμε υποχρέωσή μας να τις στηρίζουμε για να βάλουν τις σωστές βάσεις για την τοποθέτησή τους στην αγορά αλλά και για τη μελλοντική τους ανάπτυξη. Η συνεργασία αυτή μας δίνει αυτή τη μοναδική δυνατότητα να συμβάλουμε στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της χώρας μας."

Η Αγάθη Πλώτα, Διευθύνουσα Σύμβουλος Tribal Worldwide Athens πρόσθεσε: " Στο ψηφιακό marketing καλούμαστε να απαντήσουμε σε μετρήσιμους στόχους με open minded στρατηγική, καινοτόμα εργαλεία και πολύ πάθος. Πιστεύουμε ότι έχουμε πολλά κοινά σημεία επαφής με τις Επιχειρήσεις του δικτύου της Endeavor και είναι χαρά μας να μοιραστούμε τεχνογνωσία και εμπειρία μαζί τους. Και εμείς έχουμε πολλά να μάθουμε κοντά τους".

Ο Χάρης Μακρυνιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος Endeavor Greece, δήλωσε: "Eπεκτείνουμε το δίκτυο μας με επιλεκτικές συνεργασίες με μοναδικό στόχο τη στήριξη των επιχειρηματιών και την παροχή ολοκληρωμένης στρατηγικής καθοδήγησης. Η ανάπτυξη της ταυτότητάς και η διαμόρφωση της στρατηγικής επικοινωνίας των επιχειρήσεων αποτελούν βασική προτεραιότητα και για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντική η συνεργασία μας με την DDB Athens και την Tribal Worldwide Athens, ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v