Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Η γνώμη του ΔΣ για τη Δημόσια Πρόταση

Ως εύλογο και δίκαιο θεωρεί το διοικητικό συμβούλιο της Γερμανός το προτεινόμενο τίμημα των 19,00 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά, στο πλαίσιο της δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της που έχει καταθέσει η Cosmote, μέσω της κατά 100% θυγατρική της Cosmoholdings Cyprus Limited.

Γερμανός: Η γνώμη του ΔΣ για τη Δημόσια Πρόταση
Ως εύλογο και δίκαιο θεωρεί το διοικητικό συμβούλιο της Γερμανός το προτεινόμενο τίμημα των 19,00 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά, στο πλαίσιο της δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της που έχει καταθέσει η Cosmote, μέσω της κατά 100% θυγατρικής της Cosmoholdings Cyprus Limited.

Επίσης, το Δ.Σ. της Γερμανός θεωρεί ότι ο επιχειρηματικός σχεδιασμός και στρατηγική της Cosmote ως προς την εταιρεία και τον όμιλό της εκτιμάται ότι θα συμβάλει θετικά στην υλοποίηση του υφιστάμενου επιχειρηματικού σχεδιασμού της εταιρείας ιδίως μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση του ομίλου της και, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η ενδυνάμωση της συνεργασίας της εταιρείας τόσο με την Cosmote όσο και εν γένει με τον όμιλο του ΟΤΕ αναμένεται να προσδώσει νέα δυναμική στην εταιρεία.

Σημειώνει δε ότι δεν φαίνεται ότι η εν λόγω επιχειρηματική στρατηγική της Cosmote θα μπορούσε να επηρεάσει δυσμενώς τις εργασιακές σχέσεις στην εταιρεία και στις θυγατρικές της.

Τέλος, το Δ.Σ. της εταιρίας προτείνει όπως οι μέτοχοί της αποδεχθούν την Δημόσια Πρόταση, όπως περιγράφεται στο Πληροφοριακό Δελτίο.

Η Αιτιολογημένη Γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Γερμανός παρατίθεται στη δεξιά στήλη: ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v