Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Melissa: Χορηγός του Συμποσίου για την Κοιλιοκάκη

Χορηγός του 11ου Συμποσίου της Ελληνικής Εταιρίας για την Κοιλιοκάκη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Novotel στην Αθήνα θα είναι η Μέλισσα-Κίκιζας.

Melissa: Χορηγός του Συμποσίου για την Κοιλιοκάκη

Η ελληνική βιομηχανία ζυμαρικών Μέλισσα-Κίκιζας ΑΒΕΕΤ και τα ζυμαρικά χωρίς γλουτένη Melissa Gluten Free στηρίζουν το 11ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρίας για την Κοιλιοκάκη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Novotel στην Αθήνα.

Η Ελληνική Εταιρία για την Κοιλιoκάκη είναι ο πανελλήνιος σύλλογος πασχόντων από κοιλιοκάκη, που ιδρύθηκε το 1987, με πρωτοβουλία της ιατρού γαστρεντερολόγου κ. Ελευθερίας Ρώμα και μιας μικρής ομάδας πασχόντων.

Σκοπός του συλλόγου είναι η ενημέρωση των πασχόντων για ποικίλα ζητήματα, που αφορούν την διασφάλιση ενός καλύτερου επιπέδου καθημερινής ζωής (διαθέσιμα τρόφιμα για δίαιτα χωρίς γλουτένη, νομοθετικές ρυθμίσεις, συμβουλές διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού, νεότερα γύρω από την έρευνα στη νόσο της κοιλιοκάκης κ.ά.).

Στο 11ο Συμπόσιο για την κοιλιοκάκη αναμένεται να παρευρεθούν γύρω στους 350 πάσχοντες από τη νόσο, ενώ συνολικά ο αριθμός των επισκεπτών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την Κοιλιοκάκη και την ευαισθησία στην Γλουτένη, αναμένεται να φτάσει στα 600 άτομα.

Η Μέλισσα-Κίκιζας ΑΒΕΕΤ προάγοντας την σωστή διατροφή και έχοντας ως στόχο την μέγιστη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή, έχει πλέον δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση στήριξης και συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρία Κοιλιοκάκης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τα ζυμαρικά χωρίς γλουτένη Melissa Gluten Free θα βρίσκονται και φέτος ως χορηγός στην μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στη νόσο της Κοιλιοκάκης.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τη νέα σειρά Melissa Gluten Free από κοντά, απολαμβάνοντας νόστιμες συνταγές για μεγάλους, αλλά και για μικρούς μακαρονάδες!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v