Revoil: Εννέα νέα πρατήρια στο δίκτυο

Που βρίσκονται τα νέα πρατήρια που εντάχθηκαν στο δίκτυο της εταιρίας.

Revoil: Εννέα νέα πρατήρια στο δίκτυο
Εννέα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών REVOIL που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στο Επιτάλιο Ηλείας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Φίτσαλου Σπυρίδωνα.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στη διεύθυνση 26ης Οκτωβρίου 45 στη Θεσσαλονίκη του ομώνυμου νομού και λειτουργεί υπό την διεύθυνση Τσόπελας Α.Ε..

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Φαβιέρου 2 & Μάρνη στην Αθήνα στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Μάλλης Αθανάσιος & Σία Ο.Ε..

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιωάννη Ρέντη 29 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη του νομού Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Κωστόπουλος Δημήτριος - Κωστόπουλος Χρήστος Ο.Ε..

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στη Νέα Μεσημβρία του νομού Θεσσαλονίκης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Ασλανίδη Αριστείδη.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης 127 στην Κατερίνη του νομού Πιερίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας Λαζαρίδου Ελευθερίας.

Το 7ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Γλυκόβρυση του νομού Λακωνίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Μανιατάκος Δημήτριος – Μανιατάκος Δημήτριος Ο.Ε..

Το 8ο πρατήριο βρίσκεται στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας στο νομό Αρκαδίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κυρίας Schmitt Camille.

Το 9ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Ψυχικό του νομού Σερρών και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κυρίας Τσιφουτίδου Ευανθίας.

Η REVOIL πρώτη πανελλαδικά, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοτικούς ελέγχους, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

Στα πρατήρια REVOIL οι οδηγοί προμηθεύονται τη νέα πλήρη σειρά καυσίμων xtra4 με βασικό χαρακτηριστικό την οικονομία έως 4% στην κατανάλωση καυσίμου, ενώ τα ειδικά χαρακτηριστικά τoυς προσφέρουν αύξηση της απόδοσης, σωστή λειτουργία του κινητήρα και προστασία του περιβάλλοντος, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών όπως αυτές καθορίζονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v