FF Group: Με 5,3% η Cordial Worldwide

Στο 5,3% ανήλθε η άμεση συμμετοχή της "Cordial Worldwide Limited” στην Folli Follie Group μετά από εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή. Με 13,85% η Fosun Industrial Holdings.

FF Group: Με 5,3% η Cordial Worldwide

Η Folli Follie Group ανακοίνωσε ότι στις 31/12/2013 πραγματοποιήθηκε εξωχρηματιστηριακή (OTC) συναλλαγή μεταφοράς πακέτου μετοχών ιδιοκτησίας του κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου εκδόσεως της FOLLI FOLLIE GROUP, σε εταιρεία συμφερόντων του ιδίου με την επωνυμία «Cordial Worldwide Limited», η οποία εδρεύει στα British Virgin Islands (B.V.I.) και της οποίας ο ίδιος κατέχει το 100% των μετοχών καθώς και τον έλεγχο.

Ειδικότερα, το εν λόγω πακέτο μετοχών περιελάμβανε 2.000.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της FOLLI FOLLIE GROUP, με αξία απόκτησης 23,4 Ευρώ εκάστη.

Συνεπεία της ανωτέρω συναλλαγής το ποσοστό άμεσης συμμετοχής της «Cordial Worldwide Limited” στην Folli Follie Group ανήλθε σε ποσοστό 5,3%. Σημειώνεται ότι  δεν μεταβάλλεται o συνολικός αριθμός μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου του κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου στην Folli Follie Group, απλά μέρος αυτών κατέχονται πλέον από τον κ. Δημήτριο Κουτσολιούτσο έμμεσα μέσω της ανωτέρω εταιρείας.

Επιπλέον η "FOLLI-FOLLIE Group» ανακοίνωσε:

Λόγος υποβολής γνωστοποίησης: Σημαντική μεταβολή ποσοστού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου

Ημερομηνία συναλλαγής: 27/12/2013

Επωνυμία Υπόχρεου: FOSUN INDUSTRIAL HOLDINGS LIMITED

Μεταβολή αριθμού μετοχών: Την ανωτέρω ημερομηνία η FF Investment Luxembourg 1 S.ar.l., απέκτησε εξωχρηματιστηριακά απο την FOSUN INTERNATIONAL LIMITED 6.669.828 μετοχές με δικαιώματα ψήφου που εκπροσωπεύουν το 9,96% των υφιστάμενων δικαιωμάτων ψήφου. Η FF Investment Luxembourg 1 S.ar.l. είναι 100% θυγατρική της FOSUN INDUSTRIAL HOLDINGS LIMITED και η FOSUN INDUSTRIAL HOLDINGS LIMITED είναι 100% θυγατρική της FOSUN INTERNATIONAL LIMITED.

Συνεπεία της ανωτέρω απόκτησης, η FOSUN INDUSTRIAL HOLDINGS LIMITED κατέχει τώρα πια έμμεσα, το 13,85% των δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι 9.271.126 μετοχές με δικαιώματα ψήφου έμμεσα, εκ των οποίων οι 6.669.828 μετοχές με δικαίωματα ψήφου ήτοι 9,96% του μετοχικού κεφαλαίου δια μέσου της FF Investment Luxembourg 1 S.ar.l και 2.601.298 μετοχές με δικαιώματα ψήφου ήτοι 3,89% του μετοχικού κεφαλαίου δια μέσου της FF Investment Luxembourg 2 S.ar.l.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v