Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύναμις: Ενεργός εταιρικός πολίτης και το 2013

Σειρά δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών που επιβεβαιώνουν και ενισχύουν το κοινωνικό της πρόσωπο πραγματοποίησε και το 2013 η Δύναμις Ασφαλιστική.

Δύναμις: Ενεργός εταιρικός πολίτης και το 2013

Βαδίζοντας με γνώμονα την υπεύθυνη εταιρική λειτουργία, η Δύναμις Ασφαλιστική προχώρησε και κατά το 2013 σε μια σειρά δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών που επιβεβαιώνουν και ενισχύουν το κοινωνικό της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Ας δείξουμε τη ΔΥΝΑΜΗ μας, τη ΔΥΝΑΜΗ της ανθρωπιάς και του πολιτισμού μας» σε ειδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας, οι άνθρωποι της Δύναμις συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα τα οποία προσφέρθηκαν στα ιδρύματα «Κιβωτός του Κόσμου» και «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων».

Επιπλέον, στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας, η ενθάρρυνση της νεανικής πρωτοβουλίας, της εργατικότητας και του ανθρώπινου παράγοντα, αλλά και η στήριξη θεμάτων που αφορούν την εκπαίδευση και την αναπτυξιακή επιτυχία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δύναμις συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνου» που διοργανώθηκε το Μάιο του 2013, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με μεγάλη επιτυχία.

Επιπλέον, προσπαθεί να δημιουργεί νέες ευκαιρίες και τις κατάλληλες συνθήκες για εξέλιξη σε ένα υγιές περιβάλλον. Μέρος αυτής της προσπάθειας αποτελεί και η υποστήριξη δράσεων που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες.

Η Δύναμις Ασφαλιστική είναι περήφανος χορηγός της ερασιτεχνικής ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου «Δύναμις» Κοζάνης και της ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου «Παναρκαδικός» Τρίπολης. Δύο αξιόλογες ομάδες που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες επιδεικνύοντας πνεύμα ευγενούς άμιλλας, σεβασμού και ακεραιότητας καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης, η Δύναμις Ασφαλιστική, από την ίδρυσή της, συμμετέχει σε πρωτοβουλίες κοινωφελούς δράσης και λειτουργεί ως αρωγός πολιτισμού. Στέκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και προσφέρει τη βοήθειά της για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Το 2013 λειτούργησε ως χορηγός, ενισχύοντας οικονομικά τον πολιτιστικό σύλλογο «Καστέλλο Ρόσσο» για την κατασκευή παραδοσιακής πέτρινης γέφυρας στο μονοπάτι Γράμπια, στην περιοχή της Καρύστου Ευβοίας. Συνέδραμε στην ενέργεια του συλλόγου που επιδιώκει να καθιερώσει το υπάρχον μονοπάτι ως βασική πεζοπορική διαδρομή για τους ολοένα αυξανόμενους πεζοπόρους τουρίστες τους.

Τέλος, σημειώνεται ότι για τη Δύναμις Ασφαλιστική στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, των συνεργατών, των πελατών, των οικογενειών τους αλλά και της κοινωνίας συνολικά. Για αυτόν τον λόγο, παραμένει συνεπής στη φιλοσοφία της για ανθρωποκεντρική προσέγγιση, για συνεισφορά στην κοινωνική ανάπτυξη, για την προώθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού, για ανάληψη πρωτοβουλιών σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, διοργανώνοντας δράσεις που υποστηρίζουν πρακτικά τους λιγότερο ευνοημένους συνανθρώπους μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v