Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Εξετάζει επέκταση σε Βαλκάνια

Τη σταδιακή επέκτασή της σε όλες τις χώρες της Βαλκανικής, έχοντας ήδη ιδρύσει θυγατρικές εταιρίες στη Ρουμανία και Αλβανία, εξετάζει η Info-Quest, σύμφωνα με παρουσιαση της σε ημερίδα, εκτιμώντας ότι ο χώρος της ΝΑ Ευρώπης μετασχηματίζεται σε ενιαία αγορά.

Info-Quest: Εξετάζει επέκταση σε Βαλκάνια
Την πορεία και τις προοπτικές ανάπτυξης του Ομίλου της Info-Quest, παρουσίασε σε επενδυτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη ο Γενικός Οικονομικός Δ/ντης του Ομίλου κος Μάρκος Μπιτσάκος.

Ο κος Μπιτσάκος αναφέρθηκε στη στρατηγική ανάπτυξης και τις νέες επενδύσεις της Info-Quest στην Πληροφορική και στην Ενέργεια.



Στην Πληροφορική στοχεύοντας σε μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, η εταιρία δίνει βάρος στις Λύσεις και Υπηρεσίες Πληροφορικής καθώς και στα Μεγάλα έργα πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

Η εταιρία εκτιμώντας ότι ο χώρος της ΝΑ Ευρώπης μετασχηματίζεται σε ενιαία αγορά, σχεδιάζει τη σταδιακή επέκτασή της σε όλες τις χώρες της Βαλκανικής, έχοντας ήδη ιδρύσει θυγατρικές εταιρίες στη Ρουμανία και Αλβανία.

Επίσης στρέφεται και προς τη λιανική πώληση προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, μέσω του υφιστάμενου δικτύου συνεργατών της στην Ελλάδα καθώς και μέσω του διαδικτύου.

Στην Ενέργεια, οι επενδύσεις στοχεύουν στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (αιολική - ηλιακή) είτε αυτόνομα ή και σε συνεργασία με τη Γαλλική εταιρία παραγωγής ενέργειας EDF Energies Nouvelles.

Τέλος αναφέρθηκε στην πορεία της ACS courier, η οποία κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελληνική αγορά ταχυμεταφορών και παρουσιάζει σημαντική οικονομική ανάπτυξη.

Δείτε την παρουσίαση στη διεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v