Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Συμφωνία με Croatian Telecom

Η Intracom Telecom υπέγραψε συμφωνία επέκτασης –3η μέσα σε τρία χρόνια– για την υλοποίηση του έργου διαχείρισης του δικτύου για την T-HT Croatian Telecom Inc. Το έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ.

Intracom Telecom: Συμφωνία με Croatian Telecom
Η Intracom Telecom υπέγραψε συμφωνία επέκτασης –3η μέσα σε τρία χρόνια– για την υλοποίηση του έργου διαχείρισης του δικτύου για την T-HT Croatian Telecom Inc.

Το έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ αφορά στην επέκταση του Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (Real Time Traffic Management System RTTMS), την επέκταση του Συστήματος Εντοπισμού Σηματοδοσίας SS7 (Signaling Monitoring System acceSS7), καθώς τις αναγκαίες υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για μία περίοδο 2 ετών.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, εκτός από τον σχετικό εξοπλισμό και λογισμικό, η Intracom Telecom θα παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες για την εγκατάσταση, παραμετροποίηση, εκπαίδευση, συντήρηση και υποστήριξη των επεκτεινόμενων συστημάτων.

Η λύση της Intracom Telecom βασίζεται σε 2 παραμέτρους:

1. Στο RTTMS, προϊόν της Intracom Telecom το οποίο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των συνθηκών που επηρεάζουν αρνητικά την απόδοση του δικτύου PSTN/ISDN καθώς και την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών, συλλέγοντας τους συσχετιζόμενους βασικούς δείκτες απόδοσης (Key Performance Indicators) και εφαρμόζοντας αυτόματα τους απαραίτητους ελέγχους δικτύου. Η νέα επέκταση του RTTMS θα δώσει στην T-HT Croatia Telecom βελτιωμένες λειτουργικές δυνατότητες και θα διευκολύνει την αποτελεσματικότερη διαχείριση του δικτύου PSTN/ISDN.

2. Στη λύση του Συστήματος Εντοπισμού Σηματοδοσίας SS7 (Signaling Monitoring System acceSS7), η οποία αναπτύχθηκε από την Agilent Technologies και θα δώσει τη δυνατότητα στην T-HT Croatia Telecom να έχει άμεσο και αποτελεσματικό έλεγχο όλου του δικτυακού πρωτοκόλλου SS7, αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες έτσι ώστε να διασφαλίσει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της.

Η Intracom Telecom έχει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση Συστημάτων Υποστήριξης Λειτουργιών (Operation Support Systems). Συγκεκριμένα, το προϊόν RTTMS έχει εγκατασταθεί στον ΟΤΕ, BTC (Βουλγαρία), και η λύση acceSS7 στην Telekom Srbija (Σερβία), STC (Σαουδική Αραβία), στην MTC (Κουβέητ), στην Polkomtel (Πολωνία), στην BTC (Βουλγαρία), στην T-HT (Κροατία), ΟΤΕ, Vodafone, TIM, Tellas (Ελλάδα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v