Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: ”Κτυπά” 500 σημεία πώλησης στην Ιταλία

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την Ιταλία για την κατάταξη των εταιριών που συμμετείχαν στην κίνηση ιδιωτικοποίησης του ”τζόγου” από την ιταλική κυβέρνηση. Η ελληνική Intralot έχει υποβάλει πρόταση για 500 σημεία πώλησης τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αυτοτελή καταστήματα.

Intralot: ”Κτυπά” 500 σημεία πώλησης στην Ιταλία
Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την Ιταλία για την κατάταξη των εταιριών που συμμετείχαν στην κίνηση ιδιωτικοποίησης του ”τζόγου” από την ιταλική κυβέρνηση.

Την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο ολοκληρώθηκε το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών των συμμετεχόντων και σύντομα θα ανακηρυχθούν οι ”νικητές”.

Η διαδικασία προβλέπει διαχωρισμό των σημείων πώλησης σε ”γωνιές” (corners, μέσα σε μπαρ, καφετέριες και άλλα υπάρχοντα καταστήματα) και σε αυτόνομα καταστήματα αποκλειστικής λειτουργίας στοιχημάτων (όπως τα δικά μας προποτζίδικα).

Μεγάλες εταιρίες από όλο τον κόσμο έχουν υποβάλει τις προτάσεις τους για ένα μίγμα σημείων πώλησης και απλώς η ιταλική κυβέρνηση θα αποφασίσει τι άδειες θα απονεμηθούν και σε ποιον με βάση τις οικονομικές προσφορές του καθενός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr η Eurobet έχει υποβάλει πρόταση για 200 αυτοτελή καταστήματα και 650 ”γωνιές”, η ελληνική Intralot για 500 σημεία πώλησης τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αυτοτελή καταστήματα, η Sisal ”θέλει” 160 αυτοτελή καταστήματα (έχουν ήδη 100 με παλιές πλην έγκυρες άδειες) και 880 ”γωνιές”, η Cogetech 350 σημεία πώλησης ισομερώς καταμερισμένα σε ”γωνιές” και αυτοτελή καταστήματα, η SNAI 500 καταστήματα και 880 γωνιές και η βρετανική Ladbrokes 85 αυτοτελή καταστήματα και 880 ”γωνιές”.

Βασικά, όλοι αναμένεται να είναι ”νικητές” μιας διαδικασίας που θα γεμίσει την Ιταλία με μαγαζιά στοιχημάτων, αλλά ενδεχομένως να μην αποδώσει τα αναμενόμενα στους επενδυτές λόγω της υπερκάλυψης της ζήτησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v