Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στο στόχαστρο ο τουρκικός ”ΟΠΑΠ”

Προσφορά για τον τουρκικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών θα υποβάλει η Intralot σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο κ. Σ. Κόκκαλης κατά τη διάρκεια του World Economic Forum, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Παράλληλα ο κ. Κόκκαλης προανήγγειλε περαιτέρω επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Intralot: Στο στόχαστρο ο τουρκικός ”ΟΠΑΠ”
Προσφορά για τον τουρκικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών θα υποβάλει η Intralot σύμφωνα με δηλώσεις που πραγματοποίησε ο κ. Σ. Κόκκαλης κατά τη διάρκεια του World Economic Forum, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Κόκκαλης διευκρίνισε ότι η προσφορά θα κατατεθεί μέσω κοινοπρακτικού σχήματος 4 εταιριών εκ των οποίων οι δύο θα είναι η Ιntralot και μια τουρκική επιχείρηση.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε για την ταυτότητα των υπολοίπων εταιριών δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να ”αποκαλύψει” τα ονόματά τους, ενώ δεν σχολίασε ερώτηση για το αν ο όμιλος Cukurova αποτελεί μια από αυτές.

Παράλληλα χαρακτήρισε την Τουρκία ”πλατφόρμα” μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθούν επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή δηλώνοντας: ”Οι επενδύσεις μας στην Τουρκία ανέρχονται σε 100 εκατ. δολάρια. Θέλουμε ακόμα να επενδύσουμε στις τηλεπικοινωνίες και στο IT. Στην ατζέντα μας περιλαμβάνονται η ευρυζωνικότητα αλλά και το Wi-Max.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v