Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορρές: Πετάει... προς Ινδία

Το 2009 η Κορρές είχε συνεργασία με την Delta Airlines καθώς στα κιτ της πρώτης θέσης και της elite class τα προϊόντα περιποίησης προσώπου ήταν παραγωγής της. Τώρα προχώρησε σε συνεργασία με τον ινδική αεροπορική εταιρία Jet Airways.

Κορρές: Πετάει... προς Ινδία

Ανάπτυξη από... αέρος επιχειρεί ο όμιλος Κορρέ, διευρύνοντας το δίκτυο συνεργασιών με διεθνείς αεροπορικές εταιρίες.

Ετσι μετά την Delta Airlines και την Lufthansa, o όμιλος προχώρησε σε συνεργασία με τον ινδική αεροπορική εταιρία Jet Airways, μία από τις πλέον δυναμικές και ανερχόμενες αεροπορικές εταιρείες της Ασίας, η οποία διακρίνεται για τις πολυτελείς υπηρεσίες της.

Με βάση τη συμφωνία συνεργασίας, τρία προιόντα Κορρές θα τοποθετηθούν στο πακέτο με προσωπικά είδη που προσφέρει η αεροπορική στους επιβάτες της πρώτης θέσης, καθώς και αυτούς της κατηγορίας «Premiere» στις διεθνείς της πτήσεις. Σημειώνεται πως η Κορρές έχει μικρής έκτασης παρουσία στην ινδική αγορά μέσα από συνεργασία με δύο καταστήματα (ένα στο Νέο Δελχί και ένα στην Βομβάη).

Ο όμιλος Κορρέ από αυτού του τύπου τις διεθνείς συνεργασίες, προσδοκά αφενός πρόσθετες πωλήσεις, αλλά κυρίως αύξηση της αναγνωρισιμότητας της φίρμας, ιδίως σε αγορές όπου οι δυνατότητες εμπορικής προσέγγισης είναι περιορισμένες.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία με την Lufthansa, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013 αφορά την κάλυψη ολόκληρου του διεθνούς δικτύου πτήσεων της αεροπορικής.

Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται, καθώς είχε προηγηθεί μία ακόμη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας όπου προϊόντα της ελληνικής εταιρείας προσφέρονταν στο κιτ της πρώτης θέσης και της business class της Lufthansa.

Αντίστοιχα το 2009 η Κορρές είχε συνεργασία με την Delta Airlines, καθώς στα κιτ της πρώτης θέσης και της elite class αποκλειστικά τα προϊόντα περιποίησης προσώπου ήταν παραγωγής της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v