Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΑ: Στο μέλλον η ιδιωτικοποίηση λέει ο Χρυσοχοίδης

Την ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων την προσδιόρισε στο απώτερο μέλλον, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΕΛΤΑ: Στο μέλλον η ιδιωτικοποίηση λέει ο Χρυσοχοίδης

Στο απώτερο μέλλον και αφού προηγουμένως τα ΕΛΤΑ ανακτήσουν την αξία τους, προσδιόρισε την ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη εκείνο που προέχει είναι η είναι η ολοκλήρωση του εταιρικού μετασχηματισμού και ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας.

«Η δική μου κατεύθυνση είναι να προβούμε σε όλες τις ενέργειες, προκειμένου να αναβαθμιστεί η εταιρεία, να αποκτήσει την αξία που απαιτείται προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσουμε τις διαδικασίες» τόνισε ο κ. Χρυσοχοϊδης στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας στρατηγικής των ΕΛΤΑ για την μετάβαση από το παραδοσιακό στο ψηφιακό ταχυδρομείο.

Σύμφωνα με τον υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ «δεν αφορά το άμεσο παρόν και μέλλον. Η μεγάλη προτεραιότητα δεν είναι η ιδιωτικοποίηση, αλλά η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός και η ανάκτηση της αξίας της εταιρίας» υπογράμμισε ο υπουργός αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ένταξης του προσωπικού στο πρόγραμμα κινητικότητας που αναμένεται να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v