Wind: Έρχεται περαιτέρω συγκέντρωση στην σταθερή

Το consolidation της αγοράς είναι επιδίωξη της Wind, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Nάσος Ζαρκαλής. Με ρευστότητα που παράγει η ίδια η εταιρεία οι αγορές μετοχών του τελευταίου διαστήματος. Πολύ κακή χρονιά για τον κλάδο το 2013.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Wind: Έρχεται περαιτέρω συγκέντρωση στην σταθερή

Την πεποίθηση του ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει περαιτέρω συγκέντρωση στην αγορά εναλλακτικών παρόχων σταθερής τηλεφωνίας διατύπωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Wind, κ. Nάσος Ζαρκαλής.

Ο κ. Ζαρκαλής ανέφερε ότι το consolidation της αγοράς είναι επιδίωξη της Wind, η οποία θα είναι μέρος αυτής της διαδικασίας "εφόσον γίνει στις σωστές τιμές, που εκτιμούμε εμείς αλλά και η αγορά", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wind τόνισε ότι οι κινήσεις τις οποίες έχει κάνει η εταιρεία το τελευταίο διάστημα είναι οικονομικά και στρατηγικά σωστές, ενώ ερωτηθείς για το αν υπάρχουν συνομιλίες με τους Άραβες επενδυτές της Forthnet, περιορίστηκε να πει ότι υπάρχουν πράγματα που ανακοινώνονται και άλλα που γίνονται και δεν ανακοινώνονται.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαρκαλή οι αγορές μετοχών του τελευταίου διαστήματος έχουν γίνει με ρευστότητα που παράγει η ίδια η εταιρεία. Από το 2010 σημείωσε, οι μέτοχοι δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ, καθώς επίσης δεν έχουν προχωρήσει καθόλου σε δανεισμό.

Τέλος, για το 2013, τόνισε ότι ήταν μια πολύ κακή χρονιά για τον κλάδο, σημειώνοντας πάντως ότι η Wind θα κλείσει λίγο καλύτερα από την αγορά, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το 2014 ο συνολικός τζίρος της κινητής τηλεφωνίας να κινηθεί κάτω από τα 2 δισ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v