ΕΥΠΡΟ: Εύλογο το τίμημα της Δ.Π. της Fairfax

Το προσφερόμενο αντάλλαγμα που προσφέρει η Fairfax εκπληρώνει τις προϋποθέσεις του Νόμου, αναφέρει το ΔΣ της Eurobank Properties.

ΕΥΠΡΟ: Εύλογο το τίμημα της Δ.Π. της Fairfax

Το προσφερόμενο αντάλλαγμα που προσφέρει η Fairfax Financial Holding αναφορικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση, εκπληρώνει τις προϋποθέσεις του Νόμου, αναφέρει η αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Properties.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Eurobank Properties:

Έχοντας λάβει υπόψη όλα τα ανωτέρω, η αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας διατυπώνεται παμψηφεί ως εξής:

1. Το προσφερόμενο αντάλλαγμα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις του Νόμου.
2. Η επιτυχής έκβαση της Δημόσιας Πρότασης δεν αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τα συμφέροντα της εταιρείας ούτε αναμένεται να έχει αρνητικές συνέπειες στους εργαζομένους της Εταιρείας.

Επισημαίνεται ότι οι σχεδιασμοί και οι εκτιμήσεις του Προτείνοντα για τα αναμενόμενα οφέλη για την εταιρεία βασίζονται σε ορισμένες παραδοχές αναφορικά με την παρούσα κατάσταση, και συνεπώς δύνανται να επηρεαστούν από τυχόν μεταβολή.

Επίσης η παρούσα αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας δεν συνιστά ούτε δύναται να εκληφθεί είτε ως προτροπή ή αποτροπή των Μετόχων είτε ως σύσταση ή συμβουλή προς τους Μετόχους για την αποδοχή ή την απόρριψη της Δημόσιας Πρότασης ούτε για την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε συναλλαγών επί κινητών αξιών εκδόσεως της Εταιρείας ή/και του Προτείνοντος. Εξάλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν είναι σε θέση να προβλέψει την έκβαση της Δημόσιας Πρότασης, την πορεία της Χρηματιστηριακής Τιμής της Μετοχής και την εμπορευσιμότητα των Μετοχών στο Χρηματιστήριο Αξιών.

Επιπλέον, οι μέτοχοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας την 8.11.2013 αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των  παλαιών κοινών μετόχων της, μέχρι του ποσού των €193.248.000, με την έκδοση  40.260.000 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας εκάστης €2,13 και τιμή διάθεσης €4,80 ανά μετοχή. 

 

***Αναλυτικά η Έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v