Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: ”Νέο” ενδιαφέρον από Telecom Austria

Το ενδιαφέρον της για τον ΟΤΕ εξέφρασε για μία ακόμη φορά η αιγυπτιακή Orascom. Σύμφωνα με δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή του αιγυπτιακού ομίλου τηλεπικοινωνιών κ. AldoMareuse, η Orascom ενδιαφέρεται για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τη Wind.

OTE: ”Νέο” ενδιαφέρον από Telecom Austria
Το ενδιαφέρον της για τον ΟΤΕ επανέλαβε η Telecom Austria, στο πλαίσιο της παρουσίασης των οικονομικών της αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με το Bloolberg, ο CEO της Telecom Austria, Βοris Nemsic, τόνισε πως ο αυστριακός τηλεπικοινωνιακός οργανισμός εξετάζει όλες τις ευκαιρίες και ο ΟΤΕ ανήκει στην περιοχή στην οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει η Telecom Austria.

Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον της για τον ΟΤΕ φέρεται να εξέφρασε για μία ακόμη φορά και η αιγυπτιακή Orascom, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Σύμφωνα με ανεπίσημες δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή του αιγυπτιακού ομίλου τηλεπικοινωνιών κ. AldoMareuse, η Orascom ενδιαφέρεται για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ.

Ωστόσο απέρριψε το ενδεχόμενο συγχώνευσης ΟΤΕ και Wind σε περίπτωση που τελικά η εταιρία αποκτήσει τον ελληνικό τηλεπικοινωνιακό oργανισμό. Να σημειωθεί πως ακόμα εκκρεμεί η εισαγωγή στο χρηματιστήριο του Μιλάνο της WeatherInvestements, μητρικής εταιρίας της ιταλικής Wind που ελέγχεται πλειοψηφικά από την Orascom Telecom Holdings.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v