Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΠΡΟ: Aπορροφά το χαρτοφυλάκιο ΑΕΠ του ομίλου

Την έναρξη των διαδικασιών κατά τη διάρκεια των οποίων η Delta Project αναμένεται να απορροφήσει όλες τις δραστηριότητες του oμίλου Μυτιληναίου που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο των ”Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας” ανακοίνωσε η πρώτη, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

ΔΕΠΡΟ: Aπορροφά το χαρτοφυλάκιο ΑΕΠ του ομίλου
Την έναρξη των διαδικασιών κατά τη διάρκεια των οποίων η Delta Project αναμένεται να απορροφήσει όλες τις δραστηριότητες του ομίλου Μυτιληναίου που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο των ”Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας” ανακοίνωσε η πρώτη, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι εντός του τρέχοντος μηνός οι μέτοχοι της εταιρίας θα γνωρίζουν επακριβώς τους όρους συγχώνευσης των εταιριών.

Όσον αφορά στους θερμικούς σταθμούς του ομίλου, δεν υπάρχει καμία απόφαση μέχρι στιγμής για την ένταξή τους στην Delta Project.

Η οριστική απόφαση θα ληφθεί μετά την τελική εισήγηση των συμβούλων του ομίλου σε ενεργειακά θέματα, HSBC, και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με την Ελληνική Τεχνοδομική για τη σύμπραξη των δύο ομίλων στον τομέα της ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v