Σιδενόρ: Βράβευση στα "Made in Greece"

Το Βραβείο απενεμήθη στη ΣΙΔΕΝΟΡ για το προϊόν της SIDEFOR PLUS. To SIDEFOR PLUS είναι ένα έτοιμο βιομηχανικό προϊόν για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν αρμέ).

Σιδενόρ: Βράβευση στα Made in Greece

Μια σημαντική διάκριση, το Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας, έλαβε η ΣΙΔΕΝΟΡ στο πλαίσιο των Βραβείων «Made in Greece», που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ. (ΕΛ.Α.Μ.) στις 25 Νοεμβρίου, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Σιδενόρ.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 85 επιχειρήσεις, οργανισμοί και συνεταιρισμοί οι οποίοι κατέθεσαν συνολικά 122 υποψηφιότητες για 7 κατηγορίες Βραβείων.

Το Βραβείο απενεμήθη στη ΣΙΔΕΝΟΡ για το προϊόν της SIDEFOR PLUS. To SIDEFOR PLUS είναι ένα έτοιμο βιομηχανικό προϊόν για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν αρμέ). Πρόκειται για τον κρίσιμο οπλισμό στοιχείων όπως είναι τα υποστυλώματα (κολώνες) και τα δοκάρια, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αντισεισμική συμπεριφορά της κατασκευής.

Το SIDEFOR PLUS - ως επώνυμο βιομηχανικό προϊόν-εγγυάται τη σωστή εφαρμογή της μελέτης και τη συμμόρφωση στις απαιτήσεις των κανονισμών, αφού περιορίζει σε μεγάλο βαθμό την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από παραγωγική ευελιξία, καθώς μπορεί να παραχθεί στις ακριβείς ποσότητες και διαστάσεις χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, το προϊόν εξασφαλίζει σημαντική οικονομία και μείωση του χρόνου κατασκευής του έργου.

Παράγεται στις μηχανές SYNTHESIS™, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από την ΠΡΑΚΣΥΣ Α.Ε. και κατασκευάζονται από την AWΜ, θυγατρικές εταιρίες της ΣΙΔΕΝΟΡ. Το λογισμικό προγραμματισμού και ελέγχου των μηχανών όπως και το online σύστημα σχεδιασμού και ηλεκτρονικής παραγγελίας του προϊόντος (www.sidefor.gr) αναπτύχθηκαν από την ΠΡΑΚΣΥΣ, η οποία έχει αναλάβει και τη διεθνή προώθηση της τεχνολογίας. Ήδη έχει σημειωθεί σημαντική διείσδυση στην κατασκευαστική αγορά της Σιγκαπούρης με πωλήσεις μηχανών και μεταφορά τεχνογνωσίας, ενώ επίκεινται και νέες διεθνείς συμφωνίες.

Το SIDEFOR PLUS αποτελεί ένα καταξιωμένο επώνυμο προϊόν στον εγχώριο κατασκευαστικό κλάδο. Έχει χρησιμοποιηθεί σε πλήθος κτιρίων (κατοικίες, σχολεία, κτίρια γραφείων, χώρους στάθμευσης, κ.α.) αλλά και σε μεγάλα έργα όπως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, ο Νέος Ατμοηλεκτρικός Σταθμός Μεγαλόπολης (ΑΗΣ Μεγαλόπολης V), το Νέο Αεροδρόμιο Χανίων, το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΣΙΔΕΝΟΡ κ. Νικόλαος Μαρίου, με αφορμή τη βράβευση δήλωσε σχετικά: «Διαχρονική φιλοσοφία της εταιρείας είναι οι διαρκείς επενδύσεις και η ανάπτυξη νέων καινοτόμων τεχνολογιών, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλότερης προστιθέμενης αξίας. Η σημερινή βράβευση αποτελεί για μας αναγνώριση αυτής της προσπάθειας αλλά και επιβράβευση του τεχνικού κόσμου που έχει υιοθετήσει το προϊόν. Θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση πιστοί στο όραμα μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v