Η Kleemann στη διεθνή έκθεση Interlift 2013

Με τις τεχνολογικές καινοτομίες της «KLEEMANN Virtual Window» και «KLEEMANN-talk2lift» αλλά και το πρωτοποριακό design των προϊόντων της η Kleemann συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της διεθνούς έκθεσης «Interlift 2013».

Η Kleemann στη διεθνή έκθεση Interlift 2013
Το ενδιαφέρον των επισκεπτών συγκέντρωσε το περίπτερο της Kleemann στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων «Interlift 2013» που πραγματοποιήθηκε στις 15 - 18 Οκτωβρίου στο Augsburg της Γερμανίας, όπου συμμετείχαν 512 εκθέτες από 40 χώρες, ενώ παρευρέθηκαν 18.900 επαγγελματίες του κλάδου από όλον τον κόσμο.

Ιδιαίτερα σημαντικός λόγος θεωρείται το πρωτοποριακό design των προϊόντων Kleemann, το οποίο σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρία αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον κλάδο του ανελκυστήρα.

Με νέα μοντέλα θαλάμων, πορτών και κομβιοδόχων σχεδιασμένα από τον βιομηχανικό σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα, η Kleemann βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια για την παρουσία της. Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής παρουσίασε το έργο του στο VFA Forum της έκθεσης και ανέλυσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρίας με έμφαση στο σύγχρονο design.

Στα πλαίσια της έκθεσης, η εταιρία παρουσίασε ακόμη δύο νέες τεχνολογικές καινοτομίες, το «KLEEMANN Virtual Window» και το «KLEEMANN-talk2lift».

Συγκεκριμένα, το «KLEEMANN Virtual Window» αποτελεί μια ιδιαίτερη καινοτομία στο χώρο του ανελκυστήρα, η οποία αξιοποιώντας τη δύναμη του σύγχρονου λογισμικού και την τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης δημιουργεί την αίσθηση ύπαρξης ενός εικονικού παραθύρου μέσα στον θάλαμο επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία του επιβάτη.\

Εξίσου αξιόλογη καινοτομία αλλά και ιδιαίτερα σημαντική λύση για άτομα με ειδικές ανάγκες ή μειωμένης κινητικότητας αποτελεί και το «KLEEMANN-talk2lift», ένα σύστημα το οποίο παρέχει τη δυνατότητα αναγνώρισης ομιλίας σε κάθε θάλαμο, επιτρέποντας έτσι στους επιβάτες να ελέγχουν φωνητικά τον ανελκυστήρα προφέροντας απλά τον αριθμό ορόφου ή οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία (όπως το όνομα του ιδιοκτήτη του σπιτιού, το επάγγελμα, τον τομέα κ.λπ.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v