Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Τι λέει η Alternatif για πιθανή συνεργασία

Συνεχίζει τις συνομιλίες για πιθανή συνεργασία η τουρκική Alternatifbank, αλλά δεν έχει ξεκινήσει σχετική διαδικασία αποτίμησης ούτε έχει υπογράψει κάποια συμφωνία. Αυτό απάντησε σε ερώτηση που υπέβαλε το τουρκικό χρηματιστήριο με αφορμή δημοσίευμα για επικείμενη συνεργασία με την Alpah Bank.

Alpha: Τι λέει η Alternatif για πιθανή συνεργασία
Η τουρκική τράπεζα Alternatifbank είπε την Τρίτη ότι συνεχίζει τις συνομιλίες για πιθανή συνεργασία αλλά δεν έχει ξεκινήσει σχετική διαδικασία αποτίμησης ούτε έχει υπογράψει κάποια συμφωνία, μεταδίδει το Reuters.

Η ανακοίνωση της τράπεζας στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης ήρθε μετά από δημοσίευμα στην εφημερίδα Referans, σύμφωνα με το οποίο υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος φέρεται να δήλωσε ότι πλησιάζει σε συμφωνία για την πώληση ποσοστού 50% στην Alpha Bank .

”Η τράπεζα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει διαδικασία προ-εκτίμησης και δεν έχει υπογράψει επιστολή πρόθεσης ή παρόμοια συμφωνία που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για αυτό”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Η μετοχή της Alternatifbank έκλεισε στην πρωινή συνεδρίαση με άνοδο 2,8% στις 2,92 λίρες.

Ο πρόεδρος της Anadolu Group, μητρικής της Alternatifbank, είπε στα τέλη του περασμένου μήνα ότι η Alpha Bank είναι ανάμεσα στους ξένους επενδυτές με τους οποίους μιλά και ότι αναμένεται συμφωνία σε 15 ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v