Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων της Intralot

Η ΟΠΑΠ ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), με την υπ’ αριθμόν 8288/2006 απόφασή του απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ΙΝΤΡΑΛΟΤ και η συζήτηση των οποίων έγινε στις 5/9/2006, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του euro2day.gr.

ΟΠΑΠ: Απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων της Intralot
Η ΟΠΑΠ ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), με την υπ’ αριθμόν 8288/2006 απόφασή του απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Intralot και η συζήτηση των οποίων έγινε στις 5/9/2006, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του euro2day.gr.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intralot με τις αιτήσεις της ζητούσε από το δικαστήριο να αποκλείσει από την περαιτέρω τεχνική αξιολόγηση τις συμμετέχουσες στον διαγωνισμό για την ”Προμήθεια, Εγκατάσταση και Συντήρηση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού Κέντρων και Τερματικών και Υποστηρικτικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών” εταιρίες G-TECH Corporation και Scientific Games International Inc.

Το δικαστήριο με την απόφασή του έκρινε ότι οι αιτήσεις της Intralot είναι ουσιαστικά αβάσιμες ως προς όλους τους λόγους που περιέχονται σε αυτές και ότι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΟΠΑΠ με την οποία είχε απορρίψει τις ενστάσεις της κατά των συμμετεχουσών εταιριών G-TECH Corporation και Scientific Games International Inc. είναι σύννομη και σύμφωνη με τους ουσιώδεις όρους των διατάξεων της διακήρυξης και ως εκ τούτου δεν παραβίασε κανόνα του Κοινοτικού Δικαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v