Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοκαρπέτ: Ολοκλήρωση επένδυσης στη Βουλγαρία

Τα εγκαίνια της νέας του επένδυσης στη Βουλγαρία ανακοίνωσε ο όμιλος Βιοκαρπέτ. H νέα επένδυση ανήκει στη θυγατρική εταιρία της ”Εξάλκο Βιομηχανία Αλουμινίου” που δραστηριοποιείται από το 2003 στη Βουλγαρία με την επωνυμία ”Exalco Bulgaria”.

Βιοκαρπέτ: Ολοκλήρωση επένδυσης στη Βουλγαρία
Τα εγκαίνια της νέας του επένδυσης στη Βουλγαρία ανακοίνωσε ο όμιλος Βιοκαρπέτ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα επένδυση ανήκει στην θυγατρική εταιρία της ”Εξάλκο Βιομηχανία Αλουμινίου” που δραστηριοποιείται από το 2003 στην Βουλγαρία με την επωνυμία ”Exalco Bulgaria”.

H νέα επένδυση που εγκαινιάστηκε την περασμένη Πέμπτη στην Σόφια φιλοδοξεί να εδραιώσει την Exalco Bulgaria όχι μόνο στη Βουλγαρία αλλά στο σύνολο της Βαλκανικής αγοράς.

H επένδυση αποτελείται από τις κτιριακές εγκαταστάσεις των αποθηκών, των γραφείων Διοίκησης και Πωλήσεων και το βιομηχανοστάσιο του Βαφείου της Ηλεκτροστατικής Βαφής συνολικής έκτασης 8.400 Μ2 στο ιδιόκτητο γήπεδο εκτάσεως 17.000 Μ2.

Οι αποθηκευτικοί χώροι διαθέτουν ράφια χωρητικότητας 1200 ton προφίλ αλουμινίου και είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει σήμερα στην Βουλγαρία.

Σκοπός της εταιρίας είναι, η εισαγωγή από την μητρική εταιρία Εξάλκο όλων των ειδών που παράγει και εμπορεύεται και η πώληση τους στην αγορά της Βουλγαρίας.

Κατ΄ αρχάς οργανώθηκε και λειτουργεί στο κατάστημα της έδρας στη Σόφια και στην συνέχεια θα επεκταθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας μέσω εμπορικών και κατασκευαστικών τεχνικών εταιριών σύμφωνα με τα πρότυπα της μητρικής εταιρίας.

Με την ανάπτυξη των υποδομών σύντομα και στην Ρουμανία – επένδυση που αναμένεται να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει το πρώτο εξάμηνο του 2007 – η εταιρία στοχεύει να μεγιστοποιήσει το μερίδιο της στη Βαλκανική αγορά που αναπτύσσεται ραγδαία και θα αναπτυχθεί με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς με την είσοδο των δυο χωρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v