Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Κοντά στην πώληση του Hilton Ρόδου

Κοντά στην πώληση του Hilton Ρόδου βρίσκεται η Ιονική Ξενοδοχειακή του ομίλου Alpha Bank. Το project δουλεύεται εδώ και έξι μήνες και έχει βρεθεί ήδη υποψήφιος αγοραστής, με τον οποίο γίνονται οι προκαταρκτικές συζητήσεις.

Alpha: Κοντά στην πώληση του Hilton Ρόδου
του Γιώργου Μαντέλα

Κοντά στην πώληση του Hilton Ρόδου βρίσκεται η Ιονική Ξενοδοχειακή του ομίλου Alpha Bank.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το project δουλεύεται εδώ και έξι μήνες και ότι έχει βρεθεί ήδη υποψήφιος αγοραστής, με τον οποίο γίνονται οι προκαταρκτικές συζητήσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις της μητρικής Ιονικής Ξενοδοχειακής είναι και η πώληση του Hilton Αθήνας, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεται είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα αγοραστής στην τιμή που εκτιμάται ότι κοστολογείται η μονάδα. Υπολογίζεται ότι φτάνει στα 300 εκατ. ευρώ.

Τέλος, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι και για άλλο μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας οι ιδιοκτήτες του θα εξέταζαν σοβαρά κάθε πρόταση για πώλησή του. Προσθέτουν μάλιστα ότι ήδη επιχειρηματίας από μη ομοειδή χώρο δραστηριότητας έχει προσεγγίσει τους ιδιοκτήτες και τους έχει κάνει σχετική πρόταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v