Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Aλλαγή εκπροσώπησης-ανασυγκρότηση ΔΣ

Η Γερμανός ανακοινώνει την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. και την αλλαγή εκπροσώπησης της εταιρίας. Μετά την ανασυγκρότηση του οι κ.κ. Πάνος Γερμανός, Χρήστος Γερμανός και Χρήστος Καρτάλης δεν διατηρούν την ιδιότητα των εκτελεστικών μελών και παραμένουν στις θέσεις τους.

Γερμανός: Aλλαγή εκπροσώπησης-ανασυγκρότηση ΔΣ
Η Γερμανός ανακοινώνει την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. και την αλλαγή εκπροσώπησης της εταιρίας.

Eιδικότερα, στις 8 Νοεμβρίου 2006, ανασυγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Μετά την ανασυγκρότηση του οι κ.κ. Πάνος Γερμανός, Χρήστος Γερμανός και Χρήστος Καρτάλης δεν διατηρούν την ιδιότητα των εκτελεστικών μελών και παραμένουν στις θέσεις τους ως Πρόεδρος Δ.Σ. και μη εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και μη εκτελεστικό μέλος και μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. αντίστοιχα.

Μετά την ανασυγκρότηση αυτή η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του, δηλαδή μέχρι την 30-6-2009, έχει ως εξής:

1. Πάνος Γερμανός - Πρόεδρος Δ.Σ. και μη εκτελεστικό μέλος.

2. Χρήστος Γερμανός - Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και μη εκτελεστικό μέλος.

3. Ιωάννης Καραγιάννης - Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος.

4. Λουκάς Πετκίδης - εκτελεστικό μέλος.

5. Χρήστος Καρτάλης - Μη εκτελεστικό μέλος.

6. Aγγελος Πλακόπητας - Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

7. Δημήτρης Γκούμας - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

8. Θεοδόσης Μπουντουράκης - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Η εκπροσώπηση της εταιρίας δικαστικώς και εξωδίκως ανατίθεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Ιωάννη Καραγιάννη, ο οποίος δεσμεύει την Εταιρία σε κάθε πράξη, δικαιοπραξία και σύμβαση που ανάγεται στον εταιρικό σκοπό και την αρμοδιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου και μέχρι του ποσού του 1.000.000 ευρώ για επενδύσεις κεφαλαίου και των 500.000 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες, με εξαίρεση πράξεις που απαιτούν τη συλλογική ενέργεια του Δ.Σ., όπως είναι η διάθεση της εταιρικής περιουσίας, η σύναψη συμβάσεων δανείου, η ίδρυση κάθε είδους εταιριών, η καθοιονδήποτε τρόπο απόκτηση ή διάθεση συμμετοχών της εταιρίας σε άλλες εταιρίες, η αγορά ή πώληση επιχειρήσεων ή κλάδων. Παράλληλα η εταιρία δεσμεύεται εγκύρως με την υπογραφή του κ. Λουκά Πετκίδη (1η υπογραφή) και ενός εκ των Νικολάου Ζέρβα ή Νικολάου Χουρδάκη (2η υπογραφή) για κάθε πράξη, δικαιοπραξία και σύμβαση μέχρι του ποσού των 200.000 ευρώ για επενδύσεις κεφαλαίου και των 100.000 για λειτουργικές δαπάνες.

Νέος Διευθυντής Λογιστηρίου της Γερμανός αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Αναστασόπουλος. Ο κ. Αναστασόπουλος είναι στέλεχος της εταιρίας από το 1999.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v