Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕTE: Ξεπάγωσαν οι επαφές με Calamos

Στελέχη του αμερικανικού ομίλου, που ίδρυσε ο Ελληνοαμερικανός John Calamos, βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν με την Εθνική το ενδεχόμενο σύναψης συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των προϊόντων της Calamos.

ΕTE: Ξεπάγωσαν οι επαφές με Calamos

Αναθερμαίνονται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι επαφές μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και του Calamos Investments για την NBG Asset Management.

Στελέχη του αμερικανικού ομίλου, που ίδρυσε ο Ελληνοαμερικανός John Calamos, βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν με την Εθνική το ενδεχόμενο σύναψης συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των προϊόντων της Calamos από τον όμιλο της Εθνικής αλλά και το ενδεχόμενο εξαγοράς της NBG Asset Management, κάτι που έχει συζητηθεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

Για αύριο Πέμπτη έχει προγραμματισθεί παρουσίαση της NBG Asset Management στα στελέχη της Calamos. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν οι συζητήσεις θα επεκταθούν και στην εξαγορά ποσοστού της NBG Asset Management από την Calamos, ενδεχόμενο που είχε συζητηθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Όπως έχει γράψει το Euro2day η Calamos είχε συζητήσει την πιθανότητα απόκτησης της NBG Asset Management καθώς και το ενδεχόμενο να αναλάβει για κάποια χρόνια τη διαχείριση κεφαλαίων της Εθνικής.

Η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από την πλευρά της ήρθε μάλλον αιφνίδια, με αποτέλεσμα να υπάρξει συναγερμός στο επιτελείο της Εθνικής.

Πηγές πάντως της Εθνικής διευκρινίζουν ότι η τράπεζα βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλο ενδιαφερόμενο για την NBG Asset Management χωρίς προς το παρόν οι συνομιλίες να δικαιολογούν επίσημες ανακοινώσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v