Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: 600 «ναι» στην εθελουσία

Πηγές στην τράπεζα εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται την Παρασκευή που είναι η τελευταία μέρα συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου η συμμετοχή να κινηθεί στους 1.000 εργαζομένους. Στη δημοσιότητα το ενημερωτικό για τις νέες μετοχές.

Eurobank: 600 «ναι» στην εθελουσία

Μεγάλη αποδοχή από τους εργαζόμενους έχει σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Eurobank, των θυγατρικών της εταιρειών και της Proton Bank.

Έως και χθες εκτιμάται ότι 500 - 600 εργαζόμενοι είχαν απαντήσει θετικά για τη συμμετοχή τους, ενώ πηγές της τράπεζας επισημαίνουν ότι σε ανάλογες περιπτώσεις οι εργαζόμενοι δηλώνουν τη συμμετοχή τους κυρίως στο τελευταίο 48ωρο.

Ως εκ τούτου, θεωρούν ότι δεν αποκλείεται την Παρασκευή, που είναι η τελευταία μέρα συμμετοχής στο πρόγραμμα, να υπερκαλυφθεί ο στόχος των 700 αιτήσεων και υποστηρίζουν ότι πιθανώς η συμμετοχή να κινηθεί στους 1.000 εργαζόμενους.

Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε το ενημερωτικό της Eurobank για την εισαγωγή των νέων μετοχών. Το πλήρες κείμενο δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v