Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο 2,9 εκατ. δολ. από την Intracom Telecom

Συμβόλαιο ύψους 2,9 εκατ. δολαρίων υπέγραψε η διοίκηση της Intracom Telecom με τη MoldTelecom, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους. Το έργο καλύπτει την παροχή, υλοποίηση και υποστήριξη της Προπληρωμένης Λύσης (Prepaid Solution) για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας CDMA και σταθερής PSTN, συμπεριλαμβανομένων και υπηρεσιών δεδομένων και VoIP.

Εργο 2,9 εκατ. δολ. από την Intracom Telecom
Συμβόλαιο ύψους 2,9 εκατ. δολαρίων υπέγραψε η διοίκηση της Intracom Telecom με τη MoldTelecom, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους.

Το έργο καλύπτει την παροχή, υλοποίηση και υποστήριξη της Προπληρωμένης Λύσης (Prepaid Solution) για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας CDMA και σταθερής PSTN, συμπεριλαμβανομένων και υπηρεσιών δεδομένων και VoIP.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συμβόλαιο περιλαμβάνει την παροχή μίας Πλατφόρμας Προπληρωμένων Υπηρεσιών (Prepaid Services Platform), την παροχή Service Switching Points καθώς και της σχετικής εγκατάστασης, παραμετροποίησης, ολοκλήρωσης, ελέγχου και επαγγελματικών υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Η J.S.C. Moldtelecom ιδρύθηκε το 1993 και είναι ο εθνικός πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, με 1 εκατομμύριο συνδρομητές. Διαθέτει το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας της χώρας, εκ του οποίου το 65% είναι ψηφιακό. Πρόσφατα, η MoldTelecom ξεκίνησε την υλοποίηση δικτύου κινητής τηλεφωνίας στη Μολδαβία, το οποίο βασίζεται σε τεχνολογία CDMA.

Η εφαρμογή Προπληρωμένων Λογαριασμών (Prepaid Accounts) της Intracom Telecom τρέχει στην πλατφόρμα OpenCall της Hewlett-Packard και παρέχει μία καινοτόμο προσέγγιση στον παραδοσιακό μηχανισμό χρέωσης φωνής/ data/ περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο.

Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι επικεντρωμένη στην ομαδοποίηση των συνδρομητών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (”Account”) και δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας πολλών ομάδων τελικών-χρηστών που αντιστοιχούν σε διαφορετικά προφίλ συνδρομητών. Οι Προπληρωμένοι Λογαριασμοί αναβαθμίζουν και επιταχύνουν την εισαγωγή νέων μεθόδων χρέωσης, δίνοντας στη Moldtelecom την δυνατότητα να παρέχει ελκυστικότερα εμπορικά πακέτα πληρωμών.

Επιπλέον, η υπηρεσία Προπληρωμένων Λογαριασμών θα δώσει τη δυνατότητα στη MoldTelecom να παρέχει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα προηγμένων χαρακτηριστικών, να αυτοματοοποιήσει τις διαδικασίες εξυπηρέτησης πελατών, χειρισμού εντολών, παροχής υπηρεσιών και ενεργοποίησης, καθώς και να βελτιστοποιήσει τη χρήση της υπάρχουσας δικτυακής υποδομής.

Το σημείο διασύνδεσης υπηρεσιών -Switching Function- της MoldTelecom θα υλοποιηθεί από τα ψηφιακά κέντρα MEDIO που παρέχονται από τη STROM. Η Intracom Telecom θα παρέχει όλες τις σχετικές επαγγελματικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων ανάλυσης, σχεδιασμού, εγκατάστασης, παραμετροποίησης και προσαρμογής στις ιδιαιτερότητες του πελάτη.

Τέλος, η σύμβαση περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ομογενοποίησης της χρέωσης των υπηρεσιών δεδομένων για συνδρομητές τόσο του σταθερού δικτύου όσο και του δικτύου κινητής τηλεφωνίας (CDMA) για προπληρωμένη ή συνδρομητική χρήση, έλεγχο του συστήματος, εκπαίδευση και υποστήριξη μετά την πώληση.

Ο Όμιλος INTRACOM έχει παρουσία στη Μολδαβία από το 1994 και είναι στενός συνεργάτης της MoldTelecom. Ο Όμιλος έχει υπογράψει συμβόλαια ύψους περί τα $ 75 εκατ. για την παροχή τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας, καθώς και για την υλοποίηση υπηρεσιών υποστήριξης για την ανάπτυξη του δικτύου της MoldTelecom. Σήμερα, η Intracom Telecom είναι ανάμεσα στους κορυφαίους Ολοκληρωτές Συστημάτων στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v