Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέσα στις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες η Αλουμυλ

Η Διοίκηση της Αλουμυλ Μυλωνάς ανακοινώνει ότι βραβεύθηκε για ακόμη μία φορά από το μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Europe’s GrowthPlus Top 500, ως μία από τις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες δημιούργησαν τις περισσότερες νέες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο και συνέβαλαν σημαντικά στην ευρωπαϊκή οικονομική ανάπτυξη.

Μέσα στις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες η Αλουμυλ
Η Διοίκηση της Αλουμύλ Μυλωνάς ανακοινώνει ότι βραβεύθηκε για ακόμη μία φορά από το μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Europe’s GrowthPlus Top 500, ως μία από τις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες δημιούργησαν τις περισσότερες νέες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο και συνέβαλαν σημαντικά στην ευρωπαϊκή οικονομική ανάπτυξη.

H Αλουμυλ Μυλωνάς, η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, διακρίθηκε για έβδομη φορά από το 1996 (1996, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004 και 2005) ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Πρόκειται να βραβευθεί σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στη Βιέννη.

Ειδικότερα, η Αλουμυλ Μυλωνάς κατέλαβε την 37η θέση - πρώτη ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις - μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ευρώπη στο διαγωνισμό Europe’s 500.

Η Αλουμυλ Μυλωνάς κατέκτησε για άλλη μία φορά την τιμητική αυτή διάκριση ύστερα από τη σταθερά ανοδική πορεία της κατά το παρελθόν. Στο χρονικό διάστημα 2002-2005, η εταιρία παρουσίασε αύξηση κατά 116,9% στις θέσεις εργασίας, δημιουργώντας 1.054 νέες θέσεις εργασίας από το 2002 και αύξησε τον κύκλο εργασιών της κατά 62,89 εκ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 49,7%.

Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι η έρευνα της GrowthPlus διεξήχθη ανάμεσα σε 28 συνολικά χώρες, 25 κράτη μέλη της Ε.Ε. και τη Νορβηγία, την Ισλανδία και την Ελβετία. Ο GrowthPlus είναι ο πανευρωπαϊκός οργανισμός των δυναμικότερων επιχειρηματιών.

Δραστηριοποιείται ενεργά στην προβολή και προώθηση του ευρωπαϊκού επιχειρείν, ενώ παράλληλα προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη στις κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών, με στόχο την αναβάθμιση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Ακολουθώντας αυστηρά κριτήρια επιλογής, η GrowthPlus εκδίδει κάθε χρόνο μια λίστα με τις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης, απ’ όλους τους κλάδους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v