Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: ”Αναπόφευκτα”... νικήτρια στην Ιταλία

Αναπόφευκτα η Intralot είναι μέσα στους νικητές του διαγωνισμού για το Sports betting της Ιταλίας, αφού 148 είναι οι τελικές προσφορές που έχουν υποβληθεί στη γείτονα, στον διαγωνισμό της οποίας έχουν συμμετάσχει σχεδόν όλοι οι ασχολούμενοι παγκοσμίως με τα στοιχήματα στον χώρο των σπορ.

Intralot: ”Αναπόφευκτα”... νικήτρια στην Ιταλία
Αναπόφευκτα η Intralot είναι μέσα στους νικητές του διαγωνισμού για το Sports betting της Ιταλίας, αφού 148 είναι οι τελικές προσφορές που έχουν υποβληθεί στη γείτονα, καθώς έχουν συμμετάσχει σχεδόν όλοι οι ασχολούμενοι παγκοσμίως με τα στοιχήματα στον χώρο των σπορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr η ιταλική κυβέρνηση, στην πρόθεσή της να διευρύνει τον χώρο των στοιχημάτων σε συνδυασμό με τον υψηλό αριθμό των ενδιαφερομένων, προσανατολίζεται να δώσει σε κάθε συμμετέχοντα άδειες εφόσον πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Οι προτάσεις υπεβλήθησαν μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και οι επίσημες ανακοινώσεις ως προς τα ονόματα των ”επιτυχημένων” προσφορών αναμένονται μέχρι στις 15 Νοεμβρίου.

Ο διαγωνισμός στην Ιταλία προέβλεπε δύο προσφορές, μία για το sports betting και μία για το horse betting (στοιχήματα σε ιπποδρομίες) – αμφότερες διάρκειας 9 ετών- σε μια προσπάθεια της ιταλικής κυβέρνησης να διευρύνει τον χώρο των στοιχημάτων. Στο μεν sports betting παρέχονται 1.900 άδειες επιπλέον των ήδη 800 πρακτορείων που λειτουργούν και θα δημιουργηθούν 4.400 νέα σημεία πώλησης (π.χ. σε καφέ μπαρ που δεν θα έχουν όμως ως αποκλειστική λειτουργία τους τα στοιχήματα).

Μαζί με τις άδειες για τον στοιχηματισμό ιπποδρομιών συνολικά θα προστεθούν στον χώρο του τζόγου κάπου 16.300 νέα σημεία πωλήσεων στην Ιταλία με απρόβλεπτο τον αριθμό των αδειών για on line betting (όπου 300 χιλιάδες ευρώ σου δίνουν το δικαίωμα αδειοδότησης).

Η Intralot είχε εκφράσει από καιρό –δημοσίως- την επιθυμία να συμμετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης για το sports betting στην Ιταλία, αλλά ουδείς είχε εκτιμήσει ότι η πρωτοφανής πληθώρα ενδιαφερομένων που τελικά προσήλθαν (με όλους σχεδόν τους συμμετέχοντες να καταλήγουν ”νικητές”) ενδεχομένως να μείωνε την απόδοση της επένδυσης και τα αναμενόμενα κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v