Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Ανάθεση συμβολαίου 5,3 εκ. ευρώ από ΕΕ

Στην INTRASOFT International ανατίθεται εκ νέου συμβόλαιο ύψους 5,3 εκατ. ευρώ για έργο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πρόκειται για ένα από τα σηματικότερα έργα για την υλοποίηση του 7ου Προγράμματος Πλαισίου (FP7).

Intrasoft: Ανάθεση συμβολαίου 5,3 εκ. ευρώ από ΕΕ
Στην INTRASOFT International ανατίθεται εκ νέου συμβόλαιο ύψους 5,3 εκατ. ευρώ για έργο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ειδικότερα μετά την επιτυχία του Συστήματος Ηλετκρονικής Κατάθεσης Προτάσεων (EPSS) κατά το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, η INTRASOFT International ανέλαβε, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, και την επέκτασή του για το 2007, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης.

Πρόκειται για ένα από τα σηματικότερα έργα για την υλοποίηση του 7ου Προγράμματος Πλαισίου (FP7). Το συμβόλαιο, ύψους 5.300.000 ευρώ, έχει διάρκεια 7 χρόνια.

Το EPSS του 6ου Προγράμματος Πλαισίου αφορούσε στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και λειτουργία ενός online συστήματος που βασίζεται στο Internet για την ηλεκτρονική κατάθεση προτάσεων. Περιείχε επίσης ένα ξεχωριστό ανεξάρτητο σύστημα που διευκόλυνε τη διαδικασία προετοιμασίας και κατάθεσης για τη χρονική περίοδο 2002-2006.

Το νέο συμβόλαιο επεκτείνει τη λειτουργία και συντήρηση του πληροφοριακού συστήματος EPSS, ενώ συμπεριλαμβάνει την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού (hardware) και των τηλεπικοινωνιακών πλατφόρμων κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, τη συντήρηση των συστημάτων και τη διόρθωση λάθους, τη βελτίωση και προσθήκη νέας λειτουργικότητας όπως απαιτείται, τη διεπιφάνεια (interface) της Υπηρεσίας Υποστήριξης Αξιολόγησης (ESS) και των συστημάτων της Επιτροπής, καθώς και την παροχή υποστήριξης προς τους τελικούς χρήστες.

Το σύστημα EPSS θα εξακολουθήσει να λειτουργεί με αυξημένα πρότυπα ασφάλειας και να περιλαμβάνει υπηρεσίες λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης (πχ help-desk σε 3 γλώσσες), όπως έχουν ορισθεί από ένα αυστηρό Συμβόλαιο Συντήρησης (Service Level Agreement).

Κατά τη διάρκεια του 6ου Προγράμματος Πλαισίου, το Σύστημα Ηλεκτρονικής Κατάθεσης Προτάσεων (EPSS) εκπλήρωσε με επιτυχία το στόχο του, αντικαθιστώντας την παραδοσιακή διαδικασία του ταχυδρομείου.

Συνολικά περίπου 39.000 προτάσεις κατατέθηκαν ηλεκτρονικά, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί κατά το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v