Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ - ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Το διαζύγιο... έχει ουρά

Σε… ”γολγοθά” φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί το διαζύγιο του ΟΠΑΠ με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ όσον αφορά στη διαχείριση του πετυχημένου παιχνιδιού ”Πάμε Στοίχημα”.

ΟΠΑΠ - ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Το διαζύγιο... έχει ουρά
Σε… ”γολγοθά” φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί το διαζύγιο του ΟΠΑΠ με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ όσον αφορά τη διαχείριση του πετυχημένου παιχνιδιού ”Πάμε Στοίχημα”.

Το euro2day.gr φέρνει στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο του προσύμφωνου-μνημονίου μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο κείμενο, που περιγράφει λεπτομερώς τα επιμέρους σημεία της νέας συμφωνίας, γίνεται σαφής αναφορά στο ενδεχόμενο παράτασής της, είτε εν μέρει είτε στο σύνολό της , εφόσον το ζητήσει ο ΟΠΑΠ και τα δύο μέρη καταλήξουν σε συμφωνία, τουλάχιστον δύο μήνες πριν από τη λήξη της εξάμηνης διάρκειας ( με αρχή την 29η/01/2007) που προβλέπει το τρέχον κείμενο.

Στο κείμενο του μνημονίου αναφέρεται ακόμη ότι το συνολικό ποσό των 65 εκατ. ευρώ προ ΦΠΑ θα καταβληθεί σε έξι μηνιαίες δόσεις.

Το ερώτημα που προκύπτει, πλέον, είναι πότε θα καταφέρει τελικά να ανεξαρτητοποιηθεί ο ΟΠΑΠ από τα συστήματα διαχείρισης της ΙΝΤΡΑΛΟΤ, προκειμένου να αποφύγει νέες ”χρεώσεις” πέραν των 65 εκατ. ευρώ.

Ο διαγωνισμός για τον νέο τεχνολογικό εξοπλισμό του ΟΠΑΠ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ( σ.σ. βρισκόμαστε στη φάση των νέων παρουσιάσεων από τις διαγωνιζόμενες εταιρίες) και ορισμένες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δυνατότητα πρακτικής υποστήριξης του παιχνιδιού με τον νέο εξοπλισμό, από τις αρχές του μεθεπόμενου έτους και μετά.

* Το μνημόνιο δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v